Wat moet er nou weer uit dat konthol gevist? Vandaag 20 cm waslijn!

RöntgenYangHet operatief verwijderde object zal ongewijfeld zijn bijgezet in het door artsen opgezette museum van memorabilia.

Deze keer gaat het om een 59-jarige Chinees. Hij had een ongeveer 20 cm lange plastic kabel in zijn reet gepropt. Reden? Verveling, zegt ie……

Het onvermijdelijke geschiedde voor dhr. Yang: hij kon de draad niet meer uit zijn achterste krijgen en moest op de operatietafel.

Het anale geëxperimenteer met de 8 millimeter dikke draad bezorgde Yang al snel hevige pijnen. Hij hoopte dat de draad langs de natuurlijke weg het lichaam zou verlaten, maar dat gebeurde niet.

Het snoer wilde van geen wijken weten en de pijn werd heviger. Na 2 dagen afzien, besloot Yang professionele hulp te gaan zoeken in het ziekenhuis.

Röntgenfoto’s wezen uit dat het geen koud kunstje zou zijn om het kabeltje te verwijderen. Nadat wat gepruts met een hoop glijmiddel wat geen soelaas bood, werd besloten de draad operatief te verwijderen.

Die ingreep bleek geen sinecure. Na een kleine incisie in de buik, konden de chirurgen de exacte locatie van het snoer bepalen. Er werd beslist om via Yangs maagingang de draad te doorknippen. Vervolgens werd de ene helft van de draad via de insnijding in de buik te verwijderen. De andere helft werd weggehaald via zijn achteruitgang.

Volgens zijn familie was het niet de eerste keer dat Yang een vreemd voorwerp in zijn anus had gepropt. Zij hopen dat hij na dit pijnlijke incident zijn lesje geleerd heeft.

Lees ook:Vreemde fetish: plas-seks
Lees ook:Brandweer Ibiza moet man z’n za(k)kie bevrijden uit penisring
Lees ook:Vrouwen ervaren lekkerder seks met een glijmiddel
Lees ook:Gwyneth Paltrow bracht stilistes in verlegenheid met enorme bos schaamhaar
Lees ook:Malloot die zijn sperma spoot in water van collega moet $27.000,- dokken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>