Prikkelende plekken: onderwaterseks in duikuitrusting

UnderwaterOnderwaterseks, het woord alleen is al spannend. Dus ik denk dat vele stellen op vakantie zich er wel aan wagen.

Ik heb het me eigenlijk nooit afgevraagd, dus was ik best wel verbaasd te lezen dat vrijen in zwembad, jacuzzi of natuurwater bepaald niet slim is…….

Zo meldt HLN vandaag.

Water in meren, zeeën en rivieren bevat massa’s bacteriën die middels seks een weg kunnen vinden naar de vagina, waar ze infecties kunnen veroorzaken en zwembadwater bevat chemicaliën die voor irritatie kunnen zorgen.

Los van deze risico’s lokt onderwaterseks ook praktische problemen uit. De natuurlijke vochtigheid van een vrouw wordt weggespoeld, wat voor wrijving zorgt en de pret doorgaans aanzienlijk drukt. Een vrouw heeft liever geen vaginale douche met zee- of zwembadwater. Ook veilig vrijen wordt bemoeilijkt, aangezien de frictie voor scheurtjes in condooms kan zorgen.

Ook in bad of onder de douche wordt de natuurlijk vochtigheid die seks net zo aangenaam maakt, verstoord. En dat laatste kan op een glibberige ondergrond ook nog eens voor botbreuken en spierverrekkingen zorgen.

Sorry dat ik het beeste zo bij de naam noem, maar droogneuken is gezonder en lekkerder, want dan worden de natuurlijke sappen benut. Prettige vakantie verder!

Lees ook:Gratis overnachten op Ibiza in een soa-appartement
Lees ook:Neem je vertrouwde huismerk condooms mee op vakantie
Lees ook:Gooi je vagina-douche in de kliko !
Lees ook:In de ‘Doos van Toos’ leer je hoe je een condoom omdoet in ‘t donker
Lees ook:Fris en fruitig vrijen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>