Vreemde fetish: een ‘potloodventer’ vertelt….

Jan (42 jaar) woont samen met zijn vriendin en heeft 2 kinderen uit een vorige relatie.

Jan flasht, zoals hij dat noemt. Hij laat zijn piemel zien aan voorbijgangers.

Jan: “Mijn vriendin is de enige die weet dat ik flash. Ze heeft er geen moeite mee en gaat af en toe mee op pad. Ik doe het meerdere keren per week, meestal ’s avonds. De behoefte komt spontaan. De eerste keer, op mijn 27ste, was op een stille plek in het bos. Tegenwoordig zoek ik drukke plekken op. Ik verleg steeds mijn grenzen…….”

“Ik ben geen potloodventer in die zin dat ik mensen bang wil maken of aan het schrikken. Het gaat om kijken en bekeken worden. Het liefst krijg ik positieve feedback zoals lachen, fluiten en complimentjes. De leukste reactie was van een vrouw die me spontaan een kus gaf op een parkeerplaats. Dat doet je wat.”

“In de koudere maanden van het jaar, draag ik vaak een lange jas die mijn blote benen bedekt. Ik heb er eigenhandig een strook aangenaaid. De kick zit hem vooral in de spanning van het stiekeme: niemand ziet dat ik naakt ben, tot ik het laat zien… Het is een fetish. Sommige mensen houden van lak of leer, ik houd van flashen. Hoe het komt weet ik niet, maar ik zie er niks mis mee. We worden tenslotte naakt geboren. Ik vind het wel goed dat het strafbaar is. Als iedereen het zou doen, zou het een stuk minder leuk en spannend zijn.”

Lees ook:Boer Zoekt Vrouw: pikante plaatjes van Neeltje
Lees ook:De bizarre seks van Marilyn Manson
Lees ook:Geert Wilders stelt chemische castratie van pedo’s voor: hoe werkt dat?
Lees ook:Beeld met ‘te grote erectie’ weg uit Sint Jansbasiliek
Lees ook:Poetin vraagt playmate in parlement

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vreemde fetish: een ‘potloodventer’ vertelt….

  1. Peter

    Ik flash ook wel eens, maar ik heb ontdekt dat vrouwen vooral positief reageren als het enigszins verhuld is, bijvoorbeeld in nylons zonder broek in de disco dansen, in een doorzichtige witte broek zonder onderbroekje rondlopen, in de trein aan de overbuurvrouw de bult in je broek van je opgezwollen penis laten zien, in een kort sportbroekje zonder onderbroek rondfietsen, op een textielstrand naakt maar half verscholen liggen zodat ze je piemel net niet kan zien. Je ziet hun ogen dan ernaar afglijden, alsof ze het niet kunnen laten. Heel spannend en vrij onschuldig. Wat vinden vrouwen hiervan?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>