Vreemde fetish: haan vastbinden aan je snikkel

SteveCohenCoq:CockEen Zuid-Afrikaanse kunstenaar, zo u wilt: kunstenmaker, die in september vorig jaar een levende haan om zijn penis bond, is schuldig bevonden aan seksueel exhibitionisme.

De boete van €1000,- die de aanklagers eisten, hoefde hij van de rechter echter niet te betalen……

Steven Cohen had enkel een korset, lange handschoenen, een gevederde hoed en hoge hakken aan toen hij zijn dansoptreden nabij de Eiffeltoren opvoerde.

De ogen van toeristen en andere voorbijgangers waren echter niet gericht op zijn opvallende kleding, maar op de haan die met een lintje aan zijn penis was gebonden. Cohen noemt de act ‘Cock/Coq’. De haan, Franck genaamd, symboliseert Frankrijk.

“Dat ik veroordeeld ben voor exhibitionisme klopt niet, omdat het niets met seks te maken heeft’, zegt Cohen. “Het definieert alleen wie ik ben, namelijk blank, man en joods.”

De kunstenaar woont al 10 jaar in Frankrijk en staat bekend om zijn bizarre optredens. De show waarvoor hij terecht stond, was een reactie op een alsmaar homofobischer wordende wereld.

Lees ook:Peter de Koning wil zijn mega-penis terug!
Lees ook:1 op de 4 mensen is (stiekem) exibitionist
Lees ook:Sex.com, het duurste webadres ter wereld, is te koop
Lees ook:sex.com van eigenaar veranderd voor 13 miljoen dollar
Lees ook:Vrouwen tussen 18 en 50 jaar over penis-grootte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>