Vreemde fetish: vrouw laat naakte man als hondje uit

VoodooAdvMenAsDogs‘s Avonds een straatje om: alle hondenliefhebbers weten dat dit 9 van de 10x heerlijk is en vaak ook nog gezellig, afgezien van die paar keer dat het echt hoost of ijzelt.

Maar ‘een straatje om gaan’ roept bij sommigen ander associaties op.

Een Amerikaans koppel uit de staat Ohio wordt mogelijk voor ‘ongepast naaktlopen’.

De klacht kwam bij de politie terecht nadat een automobiliste een foto maakte, waarop te zien hoe de vrouw haar naakte vriend langs een drukke weg uitlaat aan een riem………

De vrouw droeg een paars nachthemd en de man alleen een kap over zijn hoofd. Met vastgebonden handen en enkels kroop hij aan de leiband langs de weg.

De politie deed onderzoek in de buurt en kwam er al snel achter wie het duo was. Toen ze bij de 53-jarige Barbara Jean Geardello en haar vriend Robert Deyell (56) aanbelden, ontkenden die in eerste instantie. Later bekenden ze echter, omdat een ooggetuige hen had herkend.

“Ze vertelden dat het om een onschuldig seksspel ging”, zegt Nelson Croft, van het politiebureau in Ohio. “Behalve wat striemen op enkels en voeten liep de man geen zichtbare letsels op.”

Lees ook:Vreemde fetish: man in kinky laarzen bindt zichzelf vast. Te vast….
Lees ook:Vrouw trekt tijdens seks een pistool uit heur vagina
Lees ook:Vreemde fetish: man heeft seks met Baywatch-plank
Lees ook:Vrouw bijt penis van verkrachter aan flarden
Lees ook:Cadeautje van ‘je grote liefde’: een heuse hiv-besmetting

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>