Vreemde fetish: man lurkt melk uit de borst van zijn vriendin

Melk is voor kalfjes, wordt weleens gezegd als reactie op het vele (koe-)melk drinken wat wij westerlingen doen. Als variatie daarop zou ik zeggen: ‘Borstmelk is voor baby’s’.

Raar en bizar is echter dat er mannen zijn die super-opgewonden van het melk slobberen uit een vrouwenborst…….

De 37-jarige Jennifer stuitte bij toeval op een forum waar vrouwen spraken over dit fenomeen: Adult Breastfeeding Relationship (ABR), oftewel een borstvoedings-relatie. Klinkt wel erg Oedipus-complexerig niet waar?

“Toen ik erover las, werd ik terstond jaloers. Ik ben altijd al dol geweest op mijn borsten en ik wist zeker dat ABR wat voor mij is”, vertelt ze in The Sun.

En daarom ging Jennifer op zoek naar een man die daar ook op kickte en die vond ze in de persoon van huidige geliefde Brad. “Hij kan er geen genoeg van krijgen. Ik moet hem af en toe remmen. Want voor mij is het een privémoment. Ook denk ik dat weinigen mij begrijpen, maar het liefst schreeuw ik het van de daken”, aldus Jennifer. De Amerikaanse neemt haar relatie zelfs zo serieus dat ze tijdelijk gestopt is met werken.

Lees ook:Vreemde fetish: geil worden van scheten van een ander
Lees ook:J-Lo vindt seksscènes een hoop gestress
Lees ook:Angelina Jolie: maagd of hoer?
Lees ook:Nederlandse cabaretière zingt ode aan pi- pa- pijpen
Lees ook:Terwijl vrouwen zich zorgen maken over hun boezem, zijn hun mannen er blij mee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>