Vrouwen met een hoog libido zijn vaak biseksueel

Dit bericht zal een groot deel van de mannen kwijlend van hun stoel doen vallen: vrouwen vallen op vrouwen als ze erg van seks houden.

Vermoeden deden de meeste mannen dat wel, aangemoedigd door pornofilms waar altijd de verplichte girl-on-girl action in zit……..

Hoe meer vrouwen van seks houden, hoe meer ze vallen voor andere vrouwen. Dat is de opvallende conclusie van een Amerikaanse studie uitgevoerd door seksexpert Richard Lippa.

Vrouwen die seksueel erg actief zijn, zijn 27x meer geïnteresseerd in het eigen geslacht dan mannen. Dat verklaart waarom steeds meer vrouwen zich als biseksueel afficheren.

Voor het onderzoek werden 3500 mensen ondervraagd over hun seksuele voorkeur. Daaruit is gebleken dat 0,3% van de mannen zich aangetrokken voelt tot andere mannen. Bij de vrouwen valt 8% voor sexegenotes.

Dat zou te maken hebben met biologische verschillen bij sterke seksuele impulsen. Zowel mannen als vrouwen verlangen dan heviger naar vrouwen.

“Naar mijn mening zijn er heel weinig biseksuele mannen en opvallend meer biseksuele vrouwen”, vertelt Richard Lippa in’The Independent’.

Lees ook:Bi-vrouwen prefereren de lesbische seks
Lees ook:Millennials voelen zich behoorlijk tevreden en zeker bij de seks
Lees ook:Lesbische vrouwen beleven de meeste orgasmes!
Lees ook:Liever geen seks dan dik worden!
Lees ook:Ook verliefde mannen hebben lekkerder seks

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Vrouwen met een hoog libido zijn vaak biseksueel

 1. Verine

  Zijn vrouwen niet gewoon beter in bent? Dat je -als je ├ęcht van goede seks houdt- gewoon beter bij een vrouw terecht kan?

    /   Reply  / 
 2. Verine

  Beter in bed bedoel ik natuurlijk…

    /   Reply  / 
 3. Layla

  yep… goeie reactie, Verine! :) Zou, heel goed kunnen natuurlijk…
  Naja, ik denk dat het meer is dat vrouwen zich niet slechts op een of enkele plekjes richten, maar op het hele lichaam. Veel mannen doen dit echter wel (jammer). En laten we eerlijk zijn… zo makkelijk zit een vrouwenlichaam niet in elkaar. Vrouwen weten het beter te ‘bewerken’ dan mannen, omdat ze het al kennen.

    /   Reply  / 
 4. Superbabe

  Nou zeg…volgens mij is het allemaal heel simpel: vrouwen zijn universeel aantrekkelijker dan mannen vanwege het feit dat de meeste mensen, vanaf baby af aan al, meer – of ten minste intensiever – door hun moeder worden verzorgd.

  Kortom, al vanaf de vroegste jeugd raken mensen ermee ingeprent – ze associeren liefkozingen en tederheid en het daarbij behordende lichamelijk contact met een vrouwenlichaam.

  Vanuit deze optiek is het niet vreemd dat de volwassen vorm van liefkozing – seksualiteit – zich ook meer richt op vrouwen dan op mannen.

    /   Reply  / 
 5. robert

  idd verine, vrouwen zijn veel beter in bed.een echte aanrader

    /   Reply  / 
 6. Stefan

  ik focus me altijd op het hele lichaam, vrouwenlichamen zijn gewoon mooi, de rondingen, de zachte huid… ik raak en zoen alles! of een massage over het hele lichaam eindigend bij het heilige plekje… maja er zijn natuurlijk mannen die dat niet doen, misschien een tip om ze te vertellen wat je lekker vind zodat zij ook weten hoe ze jullie kunnen pleasen. per definitie zijn vrouwen zeker beter, maar je hebt altijd uitzonderingen, positief en negatief. nu ben ik nog jong en waren mijn ex-sexpartners ook nog niet zo ervaren, maar door gewoon te praten over wat we lekker vinden en dingen uitproberen kom je veel te weten over elkaars lichaam. dus: praat met elkaar…

    /   Reply  / 
 7. annie

  Ja maar dan vertel je partnerlief wat je lekker vind, maar blijkt hij het de volgende keer weer vergeten te zijn, tja daar wordt je dan ook moe van…een vrouw onthoud het wel, maar dan ook mede doordat ze al weet waar de gevoelige plekjes liggen. Ja dan ga ik opeens ook lopen fantaseren over hoe het met een vrouw zou kunnen zijn, denk niet dat het er ooit van zal komen..maar als je iets al meerdere keren moet herhalen dan gaat dat toch wel frustreren!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>