Vleeseters zijn geiler

Ik zal het eens aan mijn vega-vrienden vragen: of ze nou zo weinig zin hebben in seks. Dat schijnt in ieder geval met elkaar te maken te hebben. Van vlees eten wordt je geil……….

Zegt Monseigneur Everard de Jong, hulpbisschop van Roermond. Hij raadt jongeren dan ook aan minder te eten en dan vooral minder vlees. Waarom alleen jongeren? Laat die mensen nou toch, denk ik dan. Anyway, volgens de hulpbisschop is de consumptie van vlees van invloed op seksuele verlangens.

De Jong wijst er op dat dat verband ook in bijbelse verhalen wordt gelegd. Hij adviseert jongeren bij problemen met de kuisheid te bidden tot God en de hulp van Maria, de heiligen en de engelen in te roepen. Ik weet niet of het helpt, maar je kunt het altijd proberen, als je kuis wilt leven.

Lees ook:Seks-polikliniek voor tieners met verstandelijke beperking
Lees ook:Seks in de Stad schokt makers
Lees ook:Millennials worstelen met seks
Lees ook:Fris en fruitig vrijen
Lees ook:2x per week klaarkomen is het advies van de gezondheidsdienst

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vleeseters zijn geiler

  1. Jan Hamer

    Die hulpbisschop reageert al net zo achterlijk als zijn kornuiten in de middeleeuwen. Waarom zouden we kuis moeten leven? Ik ben juist van mening dat er meer gelachen en geneukt moet worden. Dat pas houdt een mens gezond.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>