Ondeugende sekstips voor papa’s en mama’s (ook voor op de camping)

Het is blijkbaar een heel hot issue. Allerlei onderzoeken wijzen uit dat de drukke dertigers van nu veel te moe zijn om aan seks te doen.

Deze week kwam het boek uit van Bastiaan Ragas waarin hij bekent dat hij en zijn vrouw Tooske ‘agendaseks’ hebben.

Want als je het niet inplant, komt het er helemaal niet meer van.

Dat het libido van moeders met jonge kinderen niet helemaal naar de maan vertrokken is, bewees gisteren de uitslag van tijdschrift MAMA: 1 op de 5 vrouwen met jonge kinderen in Nederland gaat weleens vreemd.

Kristen Chase schreef een boek voor deze ondeugende moeders. Om het allemaal wat meer binnenshuis te houden. Tips hoe je je als ouders van een druk gezin toch nog sexy kunt voelen naar elkaar en hoe en waar de opwinding kan toeslaan en dat kan natuurlijk ook buitenshuis zijn.

Want in ‘The Mominatrix’s Guide to Sex: A no-surrender advice book for naughty moms’ gaat Kristen Chase ook in op de vakantie. Ondanks wellicht de aanwezigheid van kinderen is dat de ultieme tijd van het jaar om het seksleven weer op te krikken.

Grote badkamers in een hotel zijn een bonus: zo kunnen jullie samen een bad of douche nemen en weten de kinderen dat ze jullie even met rust moeten laten. Neem je subtiele vibrator in de vorm van een badeendje mee en je kinderen zullen echt denken dat het badtijd is.

Wanneer je in een kamer met je kind deelt en je niet te veel lawaai met op het hotelbed wilt maken, ga dan op de grond liggen. Dit is een opwindend alternatief, want het wakker maken van een baby kan je stemming danig verstoren. Leg eerst kussens en dekens op de grond voor een comfortabel gevoel. Ook kun je vluchten naar het balkon. Hier heb je de extra sexy factor van betrapt te worden.

Wanneer je gaat kamperen en je bang bent teveel lawaai te maken op de camping, kun je gebruik maken van de auto. Dit isoleert het geluid iets beter, waardoor je meer je gang kunt gaan. Zorg voor privacy met een handdoek of zonnescherm. Je zult je weer even een student voelen.

Seks hoeft natuurlijk niet altijd gemeenschap in te houden, je kunt andere technieken herontdekken, die minder opvallend of minder lawaaiig zijn. Denk aan de begintijd van jullie relatie, laat je fantasie de vrije loop en zet vooral ook handen en mond weer eens aan het werk.

Lees ook:50 dagen na bevalling weer genieten van seks
Lees ook:Mijn kind en jouw kind doen vast en zeker nog niet aan seks (ahum)
Lees ook:Vrouwen maken meer lawaai in bed
Lees ook:Mama, krijg ik later ook tietjes?
Lees ook:Seks is weer effe wennen na de vakantie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>