Meer seks op hotelkamers dan thuis

Als je een mooi hotel boekt, moet je er ook gebruik van maken.

Zo denken waarschijnlijk erg veel paren. En dat blijkt een boost voor hun seksleven.

Want op vakantie glijden de zorgen weg en vaak zijn de kinderen even uit de buurt en dan worden spinnenwebben weggewerkt en slappe janussen actief..

In de sauna, het zwembad of lekker op het balkon: het kan hotelgasten dan opeens weinig schelen waar ze het doen. Als ze zin hebben in seks, dan staat niks ze in de weg……

Tenminste, zo blijkt uit het Australische ‘Hotel Secrets’- onderzoek onder 5000 vakantiegangers naar plekken waar hotelgasten de liefde bedrijven.

Naast de wellnessfaciliteiten en het balkon zijn ook het trappenhuis, de lift en de gangen van het hotel populaire seksplekken. Voorts blijkt dat 38% zich avontuurlijker voelt onder andere dekens dan thuis.

Ruim eenderde wil een hotelkamer per uur boeken om romantische contacten op te doen, 11% als setting om een ex-geliefde te ‘ontmoeten’ en 5% om vreemd te gaan tijdens hun huidige relatie.

Lees ook:Favoriete locaties voor seks op het werk
Lees ook:Helft Nederlanders heeft last van seksuele pleinvrees
Lees ook:Voor overspel naar het budgethotel
Lees ook:Vrouwen willen vanavond om 11 uur seks!
Lees ook:Eerste naakthotel in Turkije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>