Cursus beffen en pijpen voor Valentijnsdag

Schreven we net nog dat vegetariërs vaker orale seks geven, nu lees ik dat de bekende sexshop Mail & Female, speciaal voor Valentijnsdag de kunsten van het minnen met de mond gaat onderwijzen.

Voor mannen en vrouwen welteverstaan…….

Madeleine, medewerkster van Mail & Female legt uit wat de cursisten mogen verwachten.

“Bijna iedereen houdt van orale seks maar veel mensen voelen zich er onzeker over. Ik weet uit eigen ervaring dat het lichaam van de ander vol verrassingen zit. Spannend om te ontdekken maar het kan ook erg frustrerend zijn als je niet goed weet hoe je hier mee om moet gaan. Uit mijn gesprekken met onze klanten in de winkel hoor ik daar ook vaak de niet altijd zo leuke verhalen over.”

Je kunt je kennis ook uit instructiefilms en boeken halen maar op de LOVE ACADEMY is juist het delen en bespreken van elkaars ervaringen met seks zo sterk. “Het is gewoon heel bevrijdend om open over seks te praten, ook of juist over je blunders; daar leer je het meest van”, aldus Madeleine.

“We blijven tijdens de workshop allemaal netjes in de kleren. Het is ‘aanschouwelijk onderwijs’ aan de hand van realistische objecten waarmee ik en mijn mannelijke assistent je precies vertellen waar wat zit en hoe je daar de fijnste gevoelens aan kunt ontlokken. Je krijgt oefeningen mee die je kunt doen en waarmee je je voorbereidt om je geliefde met Valentijn een fantastische verrassing te bezorgen”.

Mensen kunnen zich voor deze cursus aanstaande zaterdagmiddag 8 februari 2014 aanmelden bij Mail & Female.

Hieronder Key & Peele geven mannen les die hun befbrevet wensen te halen:

Lees ook:Seks-postorderbedrijf van en voor vrouwen bestaat 20 jaar
Lees ook:Workshop aftrekken in Amsterdam: nog 3 plekken vrij!
Lees ook:Cursus ‘Aftrekken voor vrouwen’ (Bridget Maasland ging je voor!)
Lees ook:Belgische prostituee Hot Marijke wil wereldrecord pijpen verbeteren
Lees ook:Er is altijd ruimte voor een workshop aftrekken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>