Vagina shooter krijgt penis-variant

PRIVATES_ss_02--article_imageHet educative SOA-game Privates, waarin minisoldaatjes het opnemen tegen gespuis in de edele delen van het vrouwenlichaam, krijgt volgend jaar een gratis uitbreiding die zich dit keer afspeelt in het mannelijk geslacht…………..

Volgens ontwikkelaar Zombie Cow Studios is Privates, dat afgelopen zomer verscheen voor de pc, zo’n groot succes dat de studio samen met de populaire Britse tv-zender Channel 4 werkt aan downloadbare content.

Deze uitbreiding zal echter niet plaats vinden in een vagina, zoals de oorspronkelijke game.

“We hebben besloten alles uit de kast te halen en een geheel nieuw avontuur te maken, dit keer gesitueerd in de edele delen van heren”, verklaart Zombie Cows Dan Marshall.

“We willen ook nieuwe gameplay, nieuwe vijanden, nieuwe locaties en een nieuw speelbaar personage toevoegen.”

“Het wordt niet meer van hetzelfde, maar het is natuurlijk downloadbare content [voor Privates], dus het blijft herkenbaar.”

Marshall geeft verder aan dat de content, die rond Pasen 2011 moet verschijnen, net als Privates zelf enkel voor de pc uitkomt. Niet vanwege exclusieve deals, maar omdat Microsoft uiteindelijk afzag van toestemming om de game voor de Xbox 360 uit te brengen.

Bron: Gamez.nl

Lees ook:Een gat in de markt: gamen met je penis!
Lees ook:Nieuwe game ‘Privates’ toont blik in vagina en anus
Lees ook:PLAYGIRL wil naakte Michiel Huisman met nietje in z’n navel
Lees ook:Seks in computerspel Alpha Protocol
Lees ook:Bijna niemand ruilt Grand Theft Auto met seks in voor kuise versie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>