Dát is dus een orgasme

In de romantische komedie ‘Smoorverliefd’, die sinds woensdag in de bioscoop draait, laat regisseur Hilde Van Mieghem 4 vrouwen zien, die ten pooi vallen aan de wispelturigheid van de liefde.

Niet alleen de heren volgen elkaar in snel tempo op, maar ook de heftige vrijscènes en orgasmes……………

Het inspireerde de makers van ‘Smoorverliefd’ tot de website datisduseenorgasme.be.

Orgasmes zijn geen taboe voor de hoofdrolspeelsters in de film. Nadat Wine Dierickx als Barbara voor de eerste keer is klaargekomen, doet ze uitgebreid verslag aan haar vriendinnen. “Dat is dus een orgasme”, klinkt het.

Een van de bekendste orgasme-scènes in een film is ongetwijfeld dat van Meg Ryan in ‘When Harry met Sally’. De scène waarin ze een hoogtepunt faket in een wegrestaurant werd op slag een klassieker.

Op de website wordt gevraagd om die hilarische scène na te spelen. ‘Laat de wereld zien hoe het moet! Het kan thuis, het kan op school, het kan op je werk, maar wie waagt het op café of op restaurant?’

Wie een filmpje oplaadt maakt kans op een iPhone G4. Klaarkomen in wedstrijdverband dus. De trailer van de romcom ‘Smoorverliefd vindt u HIER. En nu volgend alvast 1 van de concurrerende orgasmes……….

Lees ook:Vrouwen die orgasmes faken, gaan vaker vreemd
Lees ook:E is niets mis mee dat vrouwen hun orgasme faken
Lees ook:Merk jij of haar orgasme echt is of gefaked?
Lees ook:Ook mannen doen weleens alsof ze klaarkomen
Lees ook:Pornofilm in 3D op uw betaalkanaal!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>