‘In bed met Zoya’: Indonesië’s enige seksuologe online

Indonesië is het grootste moslimland ter wereld en het 240 miljoen inwoners tellende land kent 1 seksuoloog.

Een vrouwelijke welteverstaan.

Vanaf vandaag gaat zij online met een website waarmee zij hoopt te kunnen bijdragen aan het verbeteren van de mensonterende seksuele situaties van met name de vrouwen in haar land…………

Als seksuologe kreeg Zoya Amirin te maken met de meest uiteenlopende mythes rond seks. Omdat deze onzinverhalen levens en relaties verwoesten, bindt Zoya nu de strijd aan.

“Het is mijn doel om een eerlijk en open slaapkamergesprek over seks mogelijk te maken”, verklaart ze . Daarom zal ze haar website van een wekelijkse podcast voorzien. “Het is hoog tijd voor een gezonde aanpak van seksualiteit. Tijd om volwassen te worden.”

De eerste ‘In Bed met Zoya’ staat vanaf nu op haar website zoyaamirin.com. “Het geloof van de mensen in al die seksmythes ondermijnen, wordt mijn grootste uitdaging. Er zal zo normaal mogelijk over seks gesproken worden, zodat mensen ook niet het gevoel krijgen dat hen de les gelezen wordt.”

Deze debuutuitzending gaat over vrouwenbesnijdenis (fgm) en het wijdverspreide idee dat meisjes nymfomanen worden als ze niet besneden worden. Deze buitengewoon wrede praktijk die tot op heden wordt toegepast in moslimlanden, komt in werkelijkheid neer op seksuele moord van een vrouw.

Zoya Amirin hoopt dat haar uitzendingen vooral jongeren zullen aanspreken. Zij gebruiken het internet namelijk steeds vaker als toegankelijke en geloofwaardige informatiebron.

Lees ook:Hoe je een voormalig sekspartner laat weten dat je een soa hebt….
Lees ook:BJÖRN BORG wil koude kikkers veranderen in wilde seksbeesten
Lees ook:Jan Kooijman naakt in abri’s
Lees ook:Geef je seksstandjes door voor de Wiki-Kamasutra
Lees ook:Kroatische gaat Songfestival winnen door 4 maanden geen seks te hebben

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>