Vlaamse voetbalploeg doet erectie-test op TV

NakedSoccerHet viel niet mee om binnen de van macho stijf staande sport voetbal een ploeg te vinden die letterlijk met de ballen bloot durfde, maar het is toch gelukt.

Het gaat om de mannen van voetbalteam ‘t Kliekske uit Steenokkerzeel.

Voor het Vlaamse EEN-programma ‘Ook getest op mensen’ laten zij vanavond de sportbroekjes zakken om een erectietest te ondergaan……..

40% van alle 40′ers heeft volgens onderzoek ooit weleens te maken met een penis die het laat afweten. Daarom wilde het programma bij fitte sportmannen testen welke invloed, sport, alcohol en vet voedsel hebben op erecties.

Na lang zoeken kwamen ze uit bij de mannen van ‘t Kliekske. ”Omdat wij een naaktkalender maakten, dachten ze dat wij dat wel zouden zien zitten’, vertelt teamlid Bart Godts.

Een paar moesten er een vragenlijst over hun levensstijl invullen, bij anderen werd de bloeddruk gemeten na het eten van vet en een aantal slipen ‘s nachts met een apparaatje rond hun penis, die de erecties registreerde. Het in meerdere opzichten sportieve voetbalteam verwacht geen negatieve reacties op hun deelname.

‘Ook getest op mensen’, woensdag 11 januari 2012, om 21.15 uur op de Vlaanse zender EEN.

Lees ook:Meten is weten: Marcel Vanthilt doet voor hoe je je penis opmeet
Lees ook:De gespannen man wordt slap in bed
Lees ook:TV-programma ‘Ook getest op mensen’ over geslachtsziektes
Lees ook:Vrouwen schatten de penis van manlief 1 cm kleiner dan de heren zelf
Lees ook:ADHD-medicijn RITALIN kan aanhoudende erecties veroorzaken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>