Er zwiept een penis door het beeld op het Tsjechische Journaal

PenisCeskaTVAltijd leuk: foute schakelingen en versprekingen in live-uitzendingen. Zo ook bij het journaal op de Tsjechische Ceska Televize.

Terwijl de nieuwslezer zich concentreerde op zijn tekst, verscheen op een van de vele beeldschermen achter hem een penis……..

Het nieuwsbulletin was nog maar enkele seconden bezig toen de piemel op een scherm verscheen dat zich vlak achter nieuwslezer Daniel Takac bevond. Het leek zelfs alsof het enkele seconden in de buurt van het rechteroor van Takac zweefde.

Al snel wordt het plaatje van de penis vervangen. Takac zelf heeft niets door van de ongebruikelijke achtergrondafbeelding en vervolgt de uitzending met een stalen gezicht. De journaal-medewerkers achter hem liggen dubbel.

Een woordvoerder van Ceska Televize heeft excuses gemaakt. “Het bewuste beeld was deel van een reportage, maar we hadden deze natuurlijk niet moeten tonen op het moment dat we net in de lucht waren. Het was een domme fout.”

Lees ook:Het Journaal op z’n Grieks, met hardcore porno
Lees ook:Seksgrap RTL hit op internet
Lees ook:Wie hebben er meer sekspartners? Intelligente of domme mensen?
Lees ook:Bizar: prostituee met penis captivus van dode klant
Lees ook:Klooien met een condoom hoeft niet meer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>