Nieuw vakblad voor sekswerkers

TheSexWorkerIIHet eerste exemplaar van ‘The Sex Worker’ werd vorig weekend overhandigd in het tv-programma van Paul de Leeuw ‘Kun je het al zien?’.

Het tijdschrift voor sekswerkers is met mensen uit de branche gemaakt…..

Dat meldt AdFormatie.

‘Aan de hand van hun persoonlijke ervaringen worden veel onderwerpen belicht die voor de heterogene doelgroep van sekswerkers in Nederland relevant zijn.’ Voorbeelden zijn gezondheid, geldzaken, veiligheid, regelgeving, emotionele en sociale aspecten.

Het tijdschrift is een initiatief van P&G 292 en wil sekswerkers op een hun aansprekende wijze te informeren over een zelfstandige, onafhankelijke en verantwoorde uitoefening van hun vak. De uitgave is gesubsidieerd door het Ministerie van Justitie.

Het blad werd ontwikkeld door Rozemarijn de Witte en Studio Room. Journalisten Corine Koole, Eva Hoeke en Cornald Maas schreven mee aan de interviews en fotografen Marcel van der Vlugt, Jimmy Nelson en Fotofloor maakten de portretten in het tijdschrift.

The Sex Worker is ook digitaal te bestellen via [email protected].

Lees ook:Eerste nummer ‘hoeren-glossy’ is uit
Lees ook:Nieuw Nederlands erotisch tijdschrift OH vandaag in de schappen
Lees ook:Studentenkrant met vagina’s op de pagina’s verboden
Lees ook:Playboy nu ook in Indonesië te koop
Lees ook:Yolanthe Sneijder Cabau & Rick Brandsteder doen sekstest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>