Vrouwen vinden vibrators matig presteren

Volgens mij worden ze juist steeds beter, zachter en schattiger, die vibrators. In de vorm van een molletje of juist helemaal gevormd naar vrouwenlijven. Maar toch zijn we er nog lang niet………

Getuige het online onderzoek dat postorderbedrijf in sexy speeltjes Mail & Femail deed. Alle 1022 respondenten vinden dat er iets mis is met de vibrator die ze bezitten. De grootste groep is ontevreden omdat het apparaat ‘niet effectief’ is: het ding trilt niet genoeg of ruikt vreemd.

Maar er zijn ook andere redenen om het seksspeeltje in de hoek te gooien. Namelijk dat het ding te veel lawaai maakt, van onprettig materiaal is gemaakt, snel kapot gaat, of gewoon omdat ‘ie lelijk is. Volgens Mail & Femail is er nog een hoop werk aan de winkel voor fabrikanten van seksspeeltjes. Ze pleiten voor een kwaliteitskeurmerk voor seksproducten. Goed idee: vooral voor de veiligheid ook.

Lees ook:Vrouwen maken meer lawaai in bed
Lees ook:Bezoekers Kamasutrabeurs houden zich warm met XL-vibrators en peniskwasten
Lees ook:File door man die al rijdend bezig was met vibrator én dildo
Lees ook:‘Vijftig tinten grijs’ doet vrouwen naar meer porna grijpen
Lees ook:Bruiloftsgasten in kutoutfit

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vrouwen vinden vibrators matig presteren

  1. heraux

    als je nu een ringtone afhankelijke trilfunctie hebt en dat in staaf-formaat dan ik kan ik je telefoon-nummer op een heerlijk ongelegen moment even aanspreken om je lekker te verwennen onder een corperatief uitje of een vergadering met de stafleden.. of gewoon tijdens je rit op de snelweg.. moet je wel even de auto op een parking (parkeer terrein) zetten om even bij te komen van mijn persoonlijk uitgekozen ring-tone selectie.. die kan ik namelijk remote uploaderen..(opsturen).

    Is er ook iets Thrillends voor mannen?

    Ik bedenk me (fantaseer) over die vrouwen die met een breede glim op de fiets even boodschappen doen en de buurvrouw vraagt – goh, meid wat zie je goed uit.. rrrrjaaaa.. heerrrlijke hhehh..

      /   Reply  / 
  2. heraux

    @pleasure_online –

    Heeft u enkele in de aanbieding..

    Interesante Garantievoorwaarden

    patches, drivers, bios upgrades..?

    zijn er tril-patronen* die het goed doen?
    (* verschillende ritmes achterelkaar ofzo)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>