Mannen laten zich nog steeds op het verkeerde been zetten door vrouwen in sexy outfits

lindsay_lohan_gucci_bootsHet aloude idee dat vrouwen ‘het’ zelf zoeken door sexy kledij te dragen, leeft voort in de hoofden van mannen.

Meer dan de helft van de mannen denkt dat vrouwen gemakkelijk in bed te krijgen zijn als ze strakke jurkjes dragen en 1 op de 5 denkt dat vrouwen zo expres de aandacht willen trekken……….

Dat bleek na een bevraging van 1348 mannen door mycelebrityfashion.co.uk.

Korte topjes (53%), korsetten (51%), kant (45%) en de ondergoedtrend (43%) geven mannen het idee dat vrouwen promiscu zijn ‘omdat ze expres meer huid tonen’.

Minirokjes doen 1 op de 5 mannen aan seks denken, dat is bijna even veel als een lage jeans. Hoge laarzen scoren meer dan stiletto’s (32% vs 29%) en de kokerrok doet zelfs 4 op de 10 mannen opgewonden worden.

“Het was verrassend om te zien hoe voor vrouwen onschuldige kledingsstukken voor mannen totaal iets anders betekenen. Vooral als ze de lichaamsvormen benadrukken of iets meer vlees tonen”, zegt Andy Barr, directeur van de site.

“Wat ook opviel was de directe link die mannen leggen tussen kledijkeuzes en seksuele signalen, iets waar vrouwen niet onmiddellijk over nadenken als ze uitgaan. Mannen moeten leren dat strakke kledij niet betekent dat een vrouw seks wil of met iedereen in bed zal duiken. Soms dragen ze gewoon iets strak omdat het een trend is.”

Lees ook:Helft vrouwen doet het liever ‘gekleed’ dan naakt
Lees ook:Eenderde van de single vrouwen doet aan casual sex met vriend
Lees ook:String etaleren = boete riskeren
Lees ook:De PLAYBOY met Melisa van Andy v/d Meijde
Lees ook:Mannen met ballen: onderbroeken uit tegen onverdoofd castreren!

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Mannen laten zich nog steeds op het verkeerde been zetten door vrouwen in sexy outfits

  1. Jacob

    Voor vrouwen totaal onschuldige kledingstukken??? Denk je werkelijk dat vrouwen zo naief zijn?

      /   Reply  / 
    1. Orlando G.

      Nee, maar zij zouden graag hebben, dat de mannen dat denken.

        /   Reply  / 
  2. lily

    Ja sowieso !

    Ik draag kleding omdat het me goed staat en er leuk uit ziet… kan ik er wat aan doen dat mannen anders denken?!

    Pff oer drift.

      /   Reply  / 
  3. joop

    hoge laarzen, ja ze ziet er wel uit om oerdriften van te krijgen.Beste miss “pff oer drift”, vrouwen zijn nog veel gekker dan mannen, oerdrift, ja ja.:)

      /   Reply  / 
  4. Orlando G.

    Het zou misschien wel eens beter zijn wanneer vrouwen er wèl eens een ogenblikje over na zouden denken, om welke reden zij dit soort kledij kiezen. Dan zouden zij kunnen toegeven dat zij het inderdaad niet (direct) doen om sex te hebben, maar wel om de aandacht van mannen op zich te trekken. En dat zij het absoluut prettig vinden wanneer mannen naar hen kijken. Indien het maar de “juiste” mannen zijn. Indien het de verkeerde doen zijn dat natuurlijk vieze vuile varkens. Logisch.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>