Reislustigen hebben veel seks onderweg

Vooral de backpackers naar ‘down under’ hebben veel en vaak seks.

De leeftijd, het van huis zijn en de eigenschap van de Australiërs om nogal ‘los in de broek’ te zitten, werken dat in de hand.

Maar het grootste gedeelte van de reizigers ~waar naar toe dan ook~ valt onderweg weleens voor een persoon of voor een verleiding………

Dit blijkt uit een onderzoek dat WaarBenJij.Nu hield onder reizigers.

Het merendeel wordt verliefd als zij op reis gaan. Bijna 20% van alle reizigers heeft nu een relatie met iemand die zij tijdens hun reis hebben ontmoet. Ruim een kwart heeft weleens onveilige seks gehad onderweg. Slechts 8,8% heeft spijt van het seksueel contact.

De meeste ondervraagden waren in Australië geweest (10,5%), 8,8% in de USA en 7% in Mexico. De meerderheid werd verliefd tijdens hun reis (57,9%) en hier kwam bij 35,1% een relatie uit voort. 49,1% hield geen contact meer na de reis, 42,1% hield wel contact en 8,8% hield alleen de eerste paar weken nog contact. 19,3% van de reislustigen heeft nu een relatie met iemand die zij onderweg ontmoet hebben.

63,2% van alle reizigers had seks tijdens hun reis. Ruim een kwart daarvan deed dit onveilig (28,1%). Slecht 8,8% gaf toe spijt te hebben van het seksueel contact dat zij hebben gehad. De meeste reizigers hebben slechts met 1 persoon het bed gedeeld tijdens hun reis (40,4%). 22,8% deed het met meer dan 1.

Slechts 14,3% gaat vreemd in het buitenland. Dit komt mogelijk doordat 59,6% mannen en vrouwen in Nederland leuker vindt dan in het buitenland. Voor 38,6% waren ze in het buitenland echter leuker dan gedacht. Bijna de helft (49,1%) vond hen net zo aantrekkelijk als zij van tevoren dachten. Bij 10,5% viel dit een beetje tegen en bij 1,8% viel dit enorm tegen.

Lees ook:Globetrotters hebben onderweg vaak (onveilige) seks
Lees ook:Backpackers hebben veel seks
Lees ook:Mannen willen vaak wel seks met een collega, maar meestal geen relatie
Lees ook:Seks op het werk is heel normaal in Engeland
Lees ook:MARGRIET ontdekte het: vrouwen komen vaker klaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>