Bankiers ook buiten kantooruren graaierig: 3/4 gaat vreemd!

Tot een paar jaar terug kon je er als meisje nog mee aankomen thuis: met een bankier.

Maar sinds de jongste kredietcrisis is wreed duidelijk geworden hoe de graaicultuur schering en inslag is binnen het bankwezen.

Nu blijken bankiers niet alleen voor hun werk te pakken wat ze pakken kunnen; ook in hun vrije tijd kunnen ze er wat van.

Zowat driekwart van hen is overspelig…………..

Dat blijkt uit een Brits onderzoek van ‘Here is the City’ dat 1879 mannelijke en vrouwelijke bankiers ondervroeg.

72% van de ondervraagde bankiers gaf toe minstens 1x een verhouding te hebben gehad. Daarmee staan zij van alle beroepsgroepen aan de top qua vreemdgaan. 87% van die affaires speelden zich af tussen collega’s. 82% van de mannelijke bankiers had een affaire met een jongere collega en 26% volgde het cliché van de secretaresse. De geldjongens pissen overigens 4x zo vaak buiten de pot als de geldmeisjes.

Opvallend ook is dat 37% een buitenechtelijke verhouding had, omdat dat goedkoper is dan echtscheiden. 24% beweerde dat ze ‘buiten de deur gingen eten’ omdat hun vrouw steeds meer aan hun moeder deed denken. 17% deed het puur voor de kick, 12% gebruikte het excuus: ‘mijn vrouw begrijpt me niet’, 5% gewoon omdat ‘ze’ voorhanden was  en dan was er ook nog 4% die erop hoopte betrapt te worden.

De gemiddelde duur van een amourette van een mannelijke bankier is 3 weken, waarin er z0′n 4x contact was. De seks werd reeds bij date 3 een sleur. De gemiddelde kostprijs van zo’n dame was €400,- per keer. 3x is scheepsrecht, want na de 3ex kreeg 34% van de mannen last van een schuldgevoel.

Toch vond 71% dat het goed was voor hun huwelijk. De gemiddelde periode tussen 2 affaires in is bij mannen 3 jaar en 7 maanden. Bijna tweederde van hen gaat er vanuit dat vrouwlief het doorheeft, maar zwijgt om het huwelijk overeind te houden. 5% vermoedt dat zijn vrouw exact hetzelfde doet.

Vrouwelijke bankiers hebben dan wel minder affaires, maar per keer duren ze langer:  136 dagen gemiddeld, oftewel 31 afspraakjes. Pas na 25x begint de seks te vervelen, maar 71% voelde zich na elke buitenechtelijke ontmoeting schuldig. De gemiddelde tijdsspanne tussen 2 verhoudingen bij de dames was 5 jaar en 4 maanden en slechts 3% denkt dat hun man het in de gaten had.

Ook de motivatie voor het overspel is bij de vrouwen anders van aard 44% deed het omdat hun man geen interesse in hen toonde, 41% omdat het ‘gewoon’ gebeurde, 11% om de werkdruk te verlagen en 13% van de vrouwen deed het met haar directe baas.

Lees ook:Wat levert seks met de baas op?
Lees ook:Overspeligen blijven slanker
Lees ook:Een kwart van de Nederlandse mannen gaat vreemd
Lees ook:1 op de 10 heeft seks onder werktijd
Lees ook:Pornoster Tom Byron: 2549 films, seks met ruim 2000 vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>