Mannen die naar hun geliefde luisteren bezorgen haar vaker een orgasme

De meeste problemen in de wereld: tussen landen, in bedrijven, in families, maar ook in gezinnen en liefdesrelaties zijn communicatieproblemen. Seks is communicatie met het lichaam.

Nu blijkt dan ook dat mannen die goed kunnen communiceren zodanig seks hebben dat hun vrouwelijke partner vaker een orgasme krijgt………….

Het is de uitkomst van een studie door de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health onder 3237 jonge mannen en vrouwen tussen 18 en 26 jaar. Het is het eerste onderzoek dat aantoont dat er een nauw verband bestaat tussen mentaal welzijn en seksueel plezier.

De wetenschappers keken naar 3 elementen die maken dat iemand gelukkig is: eigenwaarde, autonomie en empathie. Dit werd vergeleken met 3 maatstaven van seksueel plezier: een regelmatig orgasme, genot om orale seks te geven en genot om orale seks te ontvangen. Wanneer mannen luisteren naar hun partner en hier naar handelden krijgen ze (in en buiten bed) feedback, wat het plezier van haar vergroot.

90% van de mannen had bijna altijd een orgasme, in vergelijking tot 47% van de vrouwen. Onafhankelijke vrouwen met een positief zelfbeeld beleven de meeste pret in bed. Verrassend resultaat is verder dat mannen het leuker vinden dan vrouwen om orale seks te geven.

“De meerderheid van de jonge mannen houdt ervan dingen te doen die hun partner pleziert”, aldus professor Galinsky.”Seksuele gezondheid is meer dan allen veilig vrijen en anticonceptie, geen geweld plegen of seksproblemen hebben, er bestaat wel zeker zoiets als een algeheel seksueel welzijn.”

Lees ook:Haar kreunen tijdens de seks geeft hem een orgasme
Lees ook:Zowel vrouwen als mannen hebben meer bedpret dankzij de vibrator
Lees ook:Heren: de vibrator van uw vrouw is geen concurrent van uw penis
Lees ook:E is niets mis mee dat vrouwen hun orgasme faken
Lees ook:Er zijn wel 237 redenen voor seks, maar ze zijn lang niet allemaal bevredigend

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Mannen die naar hun geliefde luisteren bezorgen haar vaker een orgasme

  1. Pingback: Lesbiennes komen vaker klaar dan hetero-vrouwen | Seks

  2. Pingback: Actrice Maggie Gyllenhaal onderzoekt nut van het vrouwelijk orgasme | Seks

  3. Pingback: Wat vrouwen willen? Een rijke grootgeschapen machoman die er wat van kan! | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>