Krabben waar het jeukt is heerlijker dan een orgasme!

GoodSexJeuk is erger dan pijn en we kennen allemaal het orgastische gevoel dat wanneer je al heel lang jeuk hebt op een onbereikbare plek van je rug, iemand je lekker hard krabt.

Nog verlossender dan die rug schijnt een jeukende enkel te zijn.

Krabben daar voelt even zo lekker als jawel: seks!

Uit internationaal onderzoek door het Wake Forest Baptist Medical Center blijkt dat de enkel het meest plezierige plekje is om van jeuk verlost te worden.

Vrijwilligers vonden dat uit nadat hun huid was ingewreven met een plant die ontzettende jeuk veroorzaakte. Toen bleek dat de enkel verlossen van jeuk nog lekkerder is dan op de rug, de nek of de armen.

De meeste onderzoeken naar jeuk richtten zich alleen op de onderarm. “En dat terwijl de meeste mensen altijd aangeven krabben op de rug het lekkerst te vinden”, aldus onderzoeker Gil Yosipovitch.

De evolutionaire reden is dat er meerdere impulsen zijn die ons aanmoedingen iets te doen. Seks bijvoorbeeld zorgt voor een lekker gevoel dat ons aanmoedigt ons voort te planten. Eten zorgt voor een lekker gevoel en verschaft ons brandstof.

De lol van krabben waar het jeukt ligt erin dat het ons ervan verzekert dat we de bron beethebben, zoals bijvoorbeeld beeestjes. Omdat we, toen we als holbewoners nog op blote voeten liepen, veel in aanraking kwamen met insecten en parasieten.

Lees ook:Masturberende peuters: daar is niks seksueels aan
Lees ook:Nederlandse vrouw heeft 6x per dag spontaan orgasme…… in haar voet
Lees ook:Britse verdraagt alleen seks in de buitenlucht
Lees ook:Geld stinkt naar poep, sperma en vagina
Lees ook:Deze spijkerbroek heeft geheime opening voor masturberen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>