Dikke vrouwen hebben goede seks

Of een dikke vrouw wel of geen goede seks heeft, is een kwestie van hoe tevreden ze met zichzelf is.

Dikke vrouwen die hun lichaam accepteren, hebben het goed tussen de lakens; vrouwen die moeite hebben met hun overgewicht, hebben minder goede tot  slechte seks………

Een socioloog van Texas Christian University in de Verenigde Staten deed een bescheiden onderzoekje. Hij interviewde 36 vrouwen van meer dan 98 kilo over hun seksleven.

Van hem hadden 26 hun lichaamsgewicht geaccepteerd. Deze vrouwen rapporteerden meer bevrediging dan de vrouwen die moeite hadden met hun lichaam.  7 vrouwen, die niet lekker in hun ver zaten, vonden het moeilijk om seks te hebben. De rest zag er om die reden helemaal vanaf.

Uit eerder onderzoek bleek al dat dikke vrouwen zich makkelijker later gaan tijdens een one night stand met een onbekende man. Gecombineerd met de uitslag van dit onderzoek, zou je dus kunnen concluderen dat de partner ook van invloed is.

De onderzoekster uit Texas schreef haar bevindingen in het vakblad Fat Studies. Ze gaat nu onderzoeken hoe en op welke manier lichaamsgewicht een rol speelt in de seksuele beleving van  lesbiënnes met een maatje meer.

Lees ook:Dikke vrouwen als makkelijke prooi voor instant-seks
Lees ook:Van seks groeien je hersenen
Lees ook:Nederlanders hebben nog nooit zo weinig geneukt
Lees ook:Hoe komt een vrouw klaar van anale seks?
Lees ook:Bij Texaanse studentes steekt er een kekke dildo uit de tas

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Dikke vrouwen hebben goede seks

  1. Pingback: Adele gaat alleen op dieet als dat betere seks oplevert | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>