Vreemdgaan blijkt enorm goed voor de lijn!

ashleymadMisschien vindt u dit van alle argumenten wel de slechtste om af te vallen en toch is het waar.

Als vrouwen en mannen gesetteld raken, worden ze nou eenmaal dikker.

Op het moment dat er een afspraakje met een nieuwe, dus spannender man of vrouw in het vizier is, is er weer alle reden om goed voor de dag te komen…….

Mannen die naast de post pissen zouden gemiddeld 2,7 kg verliezen, terwijl ontrouwe vrouwen er 4,5 kg lichter van worden, blijkt uit een enquête van een website voor mensen die een affaire zoeken.

Meer dan de helft van de ondervraagde mannen en 62% van de vrouwen gaf toe dat hun affaire een positieve invloed had op het getalletje op hun weegschaal.

Een affaire levert meer stress op en dan eet je minder en verbarnd je meer calorieën. Verder ben je druk in de weer tussen partner en affaire en neem je minder vaak de tijd om te eten.

En dan is er ook nog het feit dat je als een gezonde man of vrouw wilt overkomen voor je nieuwe minnaar of minnares, dus handel je in zijn of haar gezelschap sociaal correct qua eten en sla je bijvoorbeeld de caloriebommen als desserts etc. af.

Maar bovenal is het natuurlijk de ijdelheid die wint. En last but not least: hoewel omstreden is seks natuurlijk ook bewegen. Voor mannen zit daar direct een klein addertje onder het gras.

Uit onderzoek van de Universiteit van Florence bleek dat overspelige mannen een verhoogd risico hebben om een hartaanval te krijgen in bed bij hun minnares.

Lees ook:Werkvloer is broeinest voor seksuele verhoudingen
Lees ook:Bezuinigen heren; doe de minnares de deur uit!
Lees ook:Food-porn, maar dan letterlijk
Lees ook:Bi-vrouwen prefereren de lesbische seks
Lees ook:Taboe in modern Nederland: ouderen die van seks willen genieten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>