Vreemde fetish: blote butlers bedienen vrouwen

Met de hele billenhype van het moment, nog eens extra aangeslingerd door de achterpartij van Pippa Middleton, durven vrouwen het ook steeds openlijker toe te geven: zij zijn dol op mooie mannenbillen.

Een paar weken terug bleek al dat de voorkeur van de dames uitgaat naar ‘vol, rond en strak’ boven ‘klein en gespierd’.

Schaatsers zijn vaak voorzien van een dergelijke butt. Een bedrijf dat op deze wensen ingaat, is ‘Butlers in het bloot’……….

Daarop maakt De Telegraaf mij vandaag attent.

Het leuke is dat het bedrijf dat de ‘lekkere mannen’ verhuurt, opgezet is door 2 zussen. Dames die dus begrijpen wat hun sexegenotes behaagt.

De bij de zusters in te huren butlers (of buttlers?) zijn natuurlijk niet helemaal bloot, maar het scheelt niet veel. De standaard outfit van de mooie mannen is een zwarte vlinderdas met witte boord, witte manchetten met klassieke manchetknopen en een zwarte boxershort.

Maar het mag ook nog wel minder. Het is mogelijk om de mannen in de huren met enkel en alleen een schort als bedekking.

De schaars geklede butlers serveren met een vriendelijke en efficiĆ«nte houding de hapjes en drankjes voor een vrouw alleen of voor een vriendinnenclub. De butlers zijn geen gigolo’s, dus het blijft bij kijken en plezier maken.

En voor de mannen die dit lezen heb ik ook goed nieuws: het bedrijf ButlersInHetBloot zoekt nog versterking van het team. HIER kun je een sollicitatieformulier invullen.

Lees ook:Mannen met bonte onderbroeken maken het ook bonter met de seks
Lees ook:Een sexy ski-bunny die je wintersport ‘opleukt’
Lees ook:Ook de penis kan weleens een push-up gebruiken
Lees ook:De Zwarte Piet Dildo: gewoon omdat ‘Pik Zwart’ lekkerder is
Lees ook:Schaamhaar-architect is ook een vak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>