Gratis seksspeeltjes voor nieuwe dildo-recensentes

Zoals je over films, boeken, restaurants, ja zelfs over ex-lovers recensies kunt lezen, wordt daar met sextoys nu ook een begin mee gemaakt.

Ervaringen van anderen met vibrators, dildo’s en andere plezierspeeltjes voor tussen de lakens zijn belangrijk voor consumenten.

Word daarom nu dildorecensent!

Een erotische webshop nodigt Nederland uit om lid te worden van het testpanel van seksspeeltjes. Test nieuwe sextoys uit en maak er een videorecensie van.

Bij online shoppen zijn waarderingen en uitleg handig voor bezoekers en klanten. Zij lezen graag ervaringen van gebruikers; hoe uitgebreider hoe beter. Over de mogelijkheden van gebruik, de prijs versus de kwaliteit, de uitleg van standen, het geluidsniveau, etc. En dat kan in een filmpje nog beter dan in alleen in tekst.

De erotische webshop heeft een eigen TV kanaal op Youtube opgezet met productpresentaties.

Presentatrice Denise Lugger licht toe: “Bij sommige producten is een filmpje echt handig. Om te zien hoe groot het speeltje is bijvoorbeeld. Door het vast te houden kan de kijker de afmetingen beter schatten. Vooral bij de wat luxere toys met veel functies leggen we graag uit wat je er allemaal mee kan.”

Er zijn diverse leveranciers bereid gevonden om gratis seksspeeltjes ter beschikking te stellen in ruil voor een recensie of productpresentatie. Denise: “We zouden het te gek vinden als mensen hun eigen reviews maken. Dat kan prima met een webcam of mobiel. Met alleen je handen in beeld en een voice over als je anoniem wilt blijven. Maar het liefst zien we natuurlijk leuke amateur-presentatieshows.”

Meer informatie en inschrijven kun je op Pikant.nl. Hieronder alvast een voorbeeld van Denise ter inspiratie………

Lees ook:De sekstrends voor 2016
Lees ook:Klooien met een condoom hoeft niet meer
Lees ook:Wil je langer leven? Gebruik sextoys!
Lees ook:Dildo kerstboom na 24 uur verwijderd
Lees ook:Genieten doe je pas met een eco-dildo in je tas!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>