De nieuwste Beckham-bobbel is voor H&M

David Beckham heeft zichzelf weer eens in onderbroek verkocht.

Deze keer is het niet voor Armani, maar voor dé zaak voor gewone mensen: H & M. Ook het ontwerp schijnt van de hand te zijn van de topvoetballer.

Schrik dus niet als u vanmiddag opeens in een abri geconfronteerd wordt met deze levensgroot opgeblazen Beckham-bobbel………….

De zogeheten bodywear-lijn is vanaf 2 februari wereldwijd te koop.

In juli meldde persbureau Reuters dat het om een samenwerking van minstens 2 jaar gaat. Beckham zal ieder seizoen nieuwe ontwerpen op de markt brengen.

“De afgelopen jaren heb ik met mijn team een bodywear-lijn ontwikkeld en ben erg positief over wat we hebben ontworpen en geproduceerd”, zei Beckham in juli in een verklaring. ‘We hebben in H&M de perfecte partner gevonden.’

“De samenwerking met H&M is een belangrijke stap in de evolutie van David als sportheld naar ondernemer en icoon”, zegt Simon Fuller, de bedenker van het populaire tv-programma ‘Idols’ en sinds lange tijd de zakenpartner van Beckham.

Lees ook:Beckham’s billen zijn momenteel de heetste én de duurste!
Lees ook:David Beckham heeft beloofd voorlopig zijn onderbroek eens aan te houden
Lees ook:De Beckhammetjes doen het all day long
Lees ook:Beckham-bobbel geslonken?
Lees ook:De penis van David Beckham is ‘puur natuur’ in H&M-reclame

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>