Seks hebben met een groen geweten

Of je nu een trouwe hond of een schuinsmarcheerder bent, in bed kun je in ieder geval je groene geweten laten spreken.

Met dank aan Lovepack, de eerste fair trade condooms ter wereld.

Ze werden vorig jaar geïntroduceerd en zijn inmiddels op grote schaal te koop.

Zo weet GreenZine ons te melden.

Lovepack condooms zijn gemaakt van natuurrubber dat afkomstig is van een plantage in Zuid-India. Daar gaat men op een duurzame manier om met de rubberbomen. Er worden niet meer geoogst dan er bijgroeien en op de plantage wordt sociaal verantwoord gewerkt.

De plantage ontvangt een fair trade meerprijs voor elke kilogram rubber, waarmee de levensomstandigheden van de arbeiders verbeterd kunnen worden. De arbeiders en het management beslissen gezamenlijk over de besteding van de meerprijs. Zo wordt er bijgedragen in de medische kosten van de arbeiders en de studie van de kinderen, en een aanvullend pensioen verstrekt.

De condooms zijn C02-neutraal. De 0,08 kg CO2-uitstoot per condoom wordt gecompenseerd door het aanplanten van bomen en in de toekomst door kooktoestellen met zonne-energie ter beschikking te stellen aan plantagearbeiders in Zuid-India. En daarnaast doen Lovepack condooms natuurlijk ook gewoon wat ze moeten doen, namelijk safe seks garanderen. Ze worden geproduceerd met Duitse precisie en betrouwbaarheid.

Lees ook:Speciaal voor de groene neukers onder ons: eco-condooms
Lees ook:Maatschappelijk verantwoord neuken
Lees ook:Onbespoten condooms: omdat haar vagina ‘t waard is
Lees ook:Hoeren aan een Fair Fuck keurmerk?
Lees ook:Wrijven met condooms tegen jicht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>