Seks-sporen op het net

Eigentijds flirten gaat via sms, Twitter, MSN, mail of internet.

Dit lijkt onschuldig, maar realiseer je dat alles wat on-line gaat of staat niet meer weggaat.

Zeker pikante plaatjes of gewaagde uitspraken kunnen je jaren achtervolgen………..

Daarover las ik op de site van Het Laatste Nieuws een goed artikel, met o.a. de volgende voorbeelden.

Een politica uit Maleisië moest ontslag nemen, nadat naaktbeelden van haar door een ex op het internet werden geplaatst. Politici moeten natuurlijk extra voorzichtig zijn met hun imago, maar er zijn echt niet zoveel bazen die appreciëren dat er naaktfoto’s van hun werknemers circuleren.

Zelfs al vertrouw je de persoon naar wie je de sexy foto’s stuurt: wie zegt dat die niet vergeet ze van het toestel te wissen? Of je kunt zelf je telefoon verliezen. Vorig jaar vergat een Amerikaan zijn telefoon in een restaurant, waarop foto’s stonden van zijn naakte vouw. De vinder plaatste deze foto’s op het internet.

Nog een voorbeeld: Ashton Kutcher vergat ooit zijn GSM met sexy foto’s van echtgenote Demi Moore in een taxi. De taxibestuurder wilde het toestel teruggeven, mits hij er een miljoen euro voor kreeg.

Naaktfoto’s kunnen je voor eeuwig blijven achtervolgen. Zelfs al heb je ze zelf verwijderd: op internet, zoals bij Facebook, Hyves of MySpace blijven ze ‘plakken’. Dat kan gedonder opleveren in latere relaties én: elke personeelschef die op het punt staat iemand aan te nemen, ‘googelt’ de bewuste persoon altijd nog even voor de zekerheid!

Lees ook:Al heet je Moszkowicz: voor je het weet liggen je naaktfoto’s op straat
Lees ook:Grof geld verdienen aan naaktfoto’s van exen
Lees ook:Porno-app blijkt gebruikers te fotograferen
Lees ook:Oh Oh Cherso’s Little Princess vindt naaktfoto-verspreiding laf
Lees ook:Ook jongens zijn slachtoffer van sexting

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>