Boxershort met ‘Ik wil niet meteen een hand in mijn broek’

Ik dacht dat het alweer ontzettend achterhaald is, maar helaas is het nog steeds niet uit het straatbeeld verdwenen: de ‘mode’ van de afgezakte spijkerbroek waardoor de rand van de onderbroeken zichtbaar wordt.

In plaats van Björn Borg of een verwassen rand kunt u daar in elk geval vanaf heden ook de tekst ‘Ik wil niet meteen een hand in mijn broek’ lezen………..

De ondermode maakt deel uit van de landelijke campagne MAAK SEKS LEKKER DUIDELIJK, die jongeren bewust moet maken van hun seksuele wensen en grenzen.

Maar liefst 18% van de meisjes en 4% van de jongens is weleens gedwongen om iets te doen of toe te staan op seksueel gebied. Homo/bi-jongeren en het thema anticonceptie zijn dit jaar specifieke aanvullingen op de campagne van vorig jaar.

De boxershorts ‘Ik wil niet meteen een hand in mijn broek’ zijn te verkrijgen in een dames- en herenmodel in de maten S, M en L. Bestellen kan via de webwinkel van soaids.nl/bestellen.

Lees ook:Maak seks lekker duidelijk
Lees ook:‘No or Go?’ Ben je een player of een afwachter?
Lees ook:Met de seks van ‘de jeugd van tegenwoordig’ valt het allemaal best mee
Lees ook:Learning by playing
Lees ook:Helft van jonge jongens wil wel seks zonder condoom

1 Reacties // Reageer

One thought on “Boxershort met ‘Ik wil niet meteen een hand in mijn broek’

  1. Henk

    Zijn ze er ook zonder het woord “NIET”?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>