Seksfilmpjes met Brabantse brugklasmeisjes circuleren

teen-girls-sextingHeel vervelend en een aantal Brabantse scholengemeenschappen is er ernstig door in verlegenheid gebracht.

Onder hun leerlingen circuleren filmpjes waarop meisjes van rond de 13 jaar seksuele handelingen verrichten……..

In 1 geval gaat om een scholiere uit de brugklas van het Pius X-College in Bladel. Haar ouders zijn gewaarschuwd en hebben aangifte gedaan.

Toen vorige week plotseling nóg 3 van dit soort video’s opdoken van andere, vooralsnog onbekende, jonge meiden, besloot de school een brandbrief te sturen naar alle ouders.

Het Strabrecht College in Geldrop deed deze week hetzelfde, toen ontdekt werd dat het beeldmateriaal ook daar rong ging.

Rector Jos Bosch van het Pius X is zeer verontrust. “De impact is enorm”, zegt hij. Bosch wil niet zeggen wat er precies op de filmpjes te zien is en wie verantwoordelijk is voor opname en verspreiding.

De rector legde gisteren uit dat er in de lessen aandacht is voor het probleem, maar dat nieuwe leerlingen die net van de basisschool komen extra kwetsbaar zijn.

Een belangrijke les opnieuw voor ouders, leraren en andere mensen die met jongeren werken. Uitleggen dat eenmaal opgenomen beeldmateriaal in deze tijden van internet maar moeilijk weer weg te krijgen zijn en nooit, ik herhaal: nooit je kleren uitdoen als je de zaak niet 100% vertrouwt!

Lees ook:10 dagen zonder seks
Lees ook:De sextapes vliegen ons om de oren
Lees ook:Maarssense docent ontslagen omdat hij porno keek tijdens surveilleren
Lees ook:Juf Ds. Pierson College Den Bosch ontslagen vanwege seks-appen met leerlingen
Lees ook:UPDATE: seks-appen van de immens populaire geschiedenisjuf Hilde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>