Muidense mannen hebben de dikste

Alles gaat in getallen en rating vandaag de dag. Vorige week verscheen de uitslag van een internationaal onderzoek dat in kaart bracht waar ter wereld vrouwen het ‘ruimst bedeeld’ zijn.

Nu zijn de mannen aan de beurt. Althans: onze eigen polderjongens. In de gemeente Muiden zijn ze gemiddeld het grootst geschapen.

Dat blijkt uit het Nationale Condoomonderzoek van CondoomAnoniem.

De condoomwebshop liet de verkoopdata analyseren op basis van condoommaten en postcodes.

Gekeken naar gemeenten worden in Vlagtwedde de meeste condooms gebruikt per 100 inwoners. Kijken we naar de provincies, dan wordt in Groningen het veiligst aan seks gedaan. In de gemeentes Groesbeek, Laren, Bloemendaal, Blaricum en Medemblik is een condoom op zak hebben absolute noodzaak. Daar vrijt men namelijk het minst veilig.

Rotterdammers én de inwoners van de provincie Zuid-Holland kopen de meeste XXL condooms van Nederland. Maar let op: dit betekent niet dat de mannen daar de grootste omtrek hebben, omdat het aantal gekochte condooms in kleinere maten de gemiddelde maat van de mannen daar naar beneden haalt.

Gekeken naar de verhoudingen van de gekochte maten condooms in gemeenten, dan hebben heren in de gemeente Swalmen de kleinste omtrek. Per provincie? Dan hebben de Drenthenaren de dunste. Of, zo merkt eigenaar van Condoom Anoniem Richard Spooren op: “Zijn zij zich er het meest van bewust dat een goed passend condoom fijner en veiliger is?”

Delen we alle condoommaten in volgens de maten S, M, L, XL en XXL, dan zien we dat naar verhouding de mannen van de provincie Groningen de dikste hebben. Als we gemeenten met elkaar vergelijken dan hebben de Muidense mannen de grootste omtrek.

Een condoom dat past bij de omtrek van de penis is prettiger in gebruik. Eentje die strak zit, is moeilijk af te rollen, knelt af, kan erectieproblemen geven en kan sneller scheuren. Is een condoom te ruim dan kan het afglijden tijdens het vrijen. De juiste maat bepaal je door de omtrek in erectie te meten. Meer informatie over de goede maat condooms vind je hier of check MeetJePenis.nu met je smartphone.

Lees ook:MySize: een passend condoom is lekkerder!
Lees ook:De juiste maat condoom: heren, het gaat vooral om de omtrek
Lees ook:Condooms hebben net zo goed maten als T-shirts
Lees ook:Neem je penis de maat voor een goed passend rubbertje
Lees ook:Burgemeester Vreeman leest voor over veilig vrijen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>