Trouwen om strafvermindering wegens sex on the beach

Ik vraag me af hoe een Dubainese politieagent kan zien wanneer mensen precies seks buiten het huwelijk hebben, maar je zal wel je trouwboekje moeten overleggen.

Een zakenvrouw uit Engeland kon dat niet en riskeert daarom tot 6 jaar gevangenisstraf in Dubai omdat ze seks op het strand heeft gehad………….

Michelle Palmer (30) werd door een agent betrapt op het strand in Dubai terwijl ze het lag te doen met een Britse toerist. Ze is nu snel met hem getrouwd om strafvermindering te krijgen!

De aanklachten bestaan uit seks buiten het huwelijk, onzedelijk gedrag in het openbaar, openbare dronkenschap en belediging van een agent. The Sun schrijft dat Palmer en de Britse vakantieganger snel zijn getrouwd toen ze op borgtocht zijn vrijgelaten, om strafvermindering te krijgen. De straf kan variëren van drie maanden tot zes jaar. Absurd.

Lees ook:Brits ‘sex on the beach’ stel kan Dubai uit
Lees ook:De bak in voor ‘sex on the beach’
Lees ook:Escortgirl trouwt met haar klanten om ‘halal’ te kunnen neuken
Lees ook:Sex on the beach wordt duur betaald
Lees ook:Horror past uitstekend bij seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>