Horror past uitstekend bij seks

De commercial van het Britse lingeriemerk Agent Provocateur, waarin 4 schaarsgeklede vrouwen een andere vrouw in haar huis op wellustige wijze telijfgaan, krijgt toch de zegen van de Britse reclamewaakhond ASA…….

De video had welgeteld 1 klacht opgeleverd, van iemand die hem vrouwonvriendelijk en storend vond. Volgens ASA is het onwaarschijnlijk dat de clip als schokkend wordt ervaren.

De ban die Agent Provocateur in november vorig jaar kreeg opgelegd, is gisteren dan ook opgeheven.

Agent Provocateur verdedigde de clip ‘Fleurs du Mal’ door te stellen dat het een originele benadering is van het horrorgenre, en dat zulks perfect past in hun imago van zinnelijkheid en erotisme.

“In het verleden was horror de enige manier om seks te tonen in een film”, oordelen de bazen van Agent Provocateur. En verder: “Seks en horror zijn altijd al verweven geweest, maar werden nog nooit geparodieerd in een clip voor een modemerk”.

De clip, ter promotie van de collectie ‘Soirée’, is geïnspireerd op de ‘Hammer House of Horror’-films uit de jaren ’50 en ’60 en de softerotische klassieker ‘Vampyros Lesbos’ uit 1971.

Lees ook:Kinky clip voor lingerie van Agent Provocateur
Lees ook:Een triootje om lingerie aan de man (vrouw) te brengen
Lees ook:Potente Oom Agent die z’n ‘halve wijk deed’ onterecht ontslagen
Lees ook:Trouwen om strafvermindering wegens sex on the beach
Lees ook:Lady GaGa’s naakte clip in de vrouwenvleugel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>