Georgische minister Veronika Koballa danst in striptent

GeorgiaVeronikaDe sinds begin deze maand aangetreden minister Veronika Koballa van Georgië laat de poppetjes in haar land flink dansen.

Op Facebook zijn foto’s van de minister van Economie & Ontwikkeling opgedoken waarop te zien is hoe ze danst in een stripclub.

De pas 28 jarige bewindsvrouw ligt hiermee behoorlijk onder vuur…………

De foto’s tonen de fraaie brunette (geheel rechts) met een paar vriendinnen dansend op het podium van een pikante uitgaansgelegenheid in Canada.

Ze was daar aanwezig voor de afgelopen Olympische Winterspelen van Vancouver.

Veronika werd geboren in Georgië, maar verhuisde na de burgeroorlog begin jaren ’90 met haar ouders naar Moskou en vervolgens naar Canada.

De voormalige president van de nationale bank van Georgië, Nodar Djavachisjvili maakte vandaag in Russische media duidelijk geen fan van minister Kobalia te zijn.

“Hoe ambitieus moet iemand zijn om hoofd van de economische autoriteit van een land te zijn zonder de overeenkomstige universitaire titel en ervaring op dit terrein? De kersverse minister is weer een lievelingetje van de president”, aldus Djavachisjvili.

Lees ook:10% Nederlandse mannen gaat vaker dan 1x per maand naar de hoeren
Lees ook:Nederlandse soldate is door Playboy-foto’s haar baan kwijt
Lees ook:Fotografe moet haar dochter schadevergoeding betalen vanwege erotische kinderfoto’s
Lees ook:JFK: De Tiger Woods van zijn tijd
Lees ook:Britse Tory-minister treedt af vanwege naaktfoto’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>