Zoveel mogelijk blote borsten voor premier Poetin

Dat Vladimir Poetin ~net als zoveel andere testosteron-wereldleiders~ een zwak heeft voor mooie dames is bekend.

Nu laten die laatsten zichzelf ook niet onbetuigd.

Na de jaarkalender voor de premier van dit jaar (zie de dame van maart hiernaast) worden in een Russische video jonge Russische meiden opgeroepen om Poetin te steunen door zich de kleren letterlijk van het lijf te scheuren……..

De video komt van de groep ‘The Putin Army’ en laat een meisje zien dat zich voorstelt als Diana. Ze is studente en vooral groot fan van Poetin. Eerst vertelt ze hoe fantastisch ze de Russische leider vindt, om er vervolgens aan toe te voegen dat er enkele personen zijn die hem negatief over Poetin praten. “Misschien komt dat omdat ze bang voor hem zijn”, oppert Diana.

Tijdens de hele video is het duidelijk dat de cameraman is afgeleid door haar borsten. De opvallende conclusie van het filmpje is dat vrouwen “iets” moeten verscheuren voor Poetin en daar een video van moeten opsturen. De inzenders maken kans op een iPad 2.

Het is niet duidelijk of deze actie uit het kamp van Poetin zelf komt, maar een belangrijke politicus uit zijn partij heeft de video al op zijn blog geplaatst. Volgend jaar zijn er presidentsverkiezingen in Rusland en velen verwachten dat premier Poetin weer gaat strijden voor zijn oude baantje.

Illustratie: In oktober gingen al eens 12 studentes van de Universiteit van Moskou voor premier Poetin uit de kleren. Voor iedere maand van 2011 eentje. In pikante lingerie poseerden zij voor een erotische kalender die hem ter ere van zijn 58ste verjaardag gisteren is aangeboden. De foto’s van de verleidelijk ogende vrouwen zijn voorzien van bijschriften, die de stoere mannelijkheid van de premier dienen te verheerlijken.
‘Jij blust bosbranden, maar ik s
ta nog in brand,’ zegt één van de studentes.

Lees ook:Poetin vraagt playmate in parlement
Lees ook:Seks tegen corruptie in Rusland
Lees ook:Sexy spionne Anna Chapman heeft TV-show
Lees ook:Russische kinderen krijgen ‘seksuele voorlichting’ met Tsjechov en Tolstoi
Lees ook:Vrouwen in rok willen bevrucht worden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>