Vrouwen in rok willen bevrucht worden

Ben je een vrouw en heb je soms ineens zin om je mooiste rok en extra leuke hakken aan te trekken? Dan zit je waarschijnlijk in je vruchtbare periode………….

Volgens onderzoek aan de universiteit van Los Angeles proberen vrouwen er rond hun ovulatie vrouwelijker uit te zien. Het doel is duidelijk natuurlijk: maak je aantrekkelijker en vang een mannetje.

30 studentes moesten een paar keer langskomen op de universiteit en allerlei vragen beantwoorden. Ze hadden geen idee dat het ondezoek heel ergens anders over ging. Elke keer maakten de onderzoekers een foto van de vrouwen.

Een panel van mannen en vrouwen boog zich over het fotomateriaal met de vraag op welke foto’s de studentes het meest probeerden er aantrekkelijk uit te zien. In 60% van de gevallen werd de foto gekozen die was genomen van studentes in hun ‘vruchtbare’ periode. Dat is geen toeval meer!

Lees ook:Blote rugby-studentes: ‘Denk aan je hoofd!’
Lees ook:Vreemdgaande vrouwen doen het omdat de geiligheid in eigen slaapkamer weg is
Lees ook:Seks of gokken: voor mannen even prikkelend
Lees ook:Wat gebeurt er met de wereld als mannen stoppen met masturberen?
Lees ook:De echte Christian (Fifty shades of) Grey bestaat!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vrouwen in rok willen bevrucht worden

  1. Ben

    Laat dit een waarschuwing voor ons allemaal zijn. Als je met een vrouw naar bed gaat, die er (nog) leuker uitziet dan normaal, DOE HET DAN VEILIG.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>