Seks in het openbaar? Burgemeester Ilse: welkom in 2011!

Uiteraard spreekt iedereen vandaag, besmuikt of gniffelend, over het opgedoken YouTube-filmpje waarop te zien is hoe de vrouwelijke burgemeester van het Belgische Aalst tijdens haar vakantie in Spanje seks bedreef (met haar inmiddels ex), bovenop een klokketoren.

Jongeren die ook on tour waren in de buurt ‘spotten’ het duo dat de oudste handelingen ter wereld verichtte en legden een en ander vast.

Daar kun je natuurlijk op wachten. Wellicht dacht burgemeester Ilse Uyttersprot: ‘wie kent mijn gat in het buitenland’ maar sinds Big Brother (millenniumwissel) moet een ieder toch anders weten.

En zeker een vrouw van haar niveau……….

Kijk dat je het kinky vindt om in plaats van in een goed hotel in de buurt de lusten te bedrijven op de top van een toeristische atrractie (waar overigens ook vaak beveiligingscamara’s hangen!) en nog wel op klaarlichte zonnige dag: OK!

Maar dat gevoel heeft dan ook alles te maken met het feit dat je het een opwindend idee vindt dat anderen je kunnen zien.

En dat is precies wat gebeurd is. In de vorige eeuw was dat beperkt gebleven tot wat gniffelende tieners en in het ergste geval tot een telelens van een papparazzi, maar nu heeft iedereen een camera in zijn broekzak. De burgemeester zadelt zichzelf met een probleem en veel anderen rond haar met plaatsvervangende schaamte op.

“Dit is met mijn verloofde”, bevestigde Uyttersprot later aan TV Oost. “Dit is privé. Ik denk dat het geen toeval is dat het op dit moment met kwade bedoelingen op internet circuleert”. Een woordvoerder van CD&V, de politieke partij van Uyttersprot, denkt dat het gaat om een politieke afrekening.

Ook op Facebook heeft de burgemeester een reactie geplaatst. Daar wordt verschillend gereageerd. “Je hebt mijn steun ook, schandalig dat men zo iets gebruikt, laag, heel laag”, schrijft iemand. Een ander: “Ik vind dit wel relevant want dit zegt toch veel over de persoonlijkheid van iemand”.

Eerwaarde Burgemeester: Welkom in dit 3 millennium dat al 11 jaar aan de gang is. Wat u doet is echt van de zotte. Big Brother is watching you and me and everybody. Als ‘onze’ Prins Willem Alexander & Maxima het morgen op de Efteling gaan doen, staat het ook op You Tube.

PS: Er zijn ook kamers per uur te huur!

Lees ook:Burgemeester Belgische Aalst betrapt bij seks op toren. Filmpje!
Lees ook:Burgemeester Ilse Uyttersprot gaat géén pardon zeggen voor torenseks
Lees ook:Hartchirurg zegt sorry voor openbare seks met burgemeester Ilse Uyttersprot
Lees ook:Burgemeester Belgische Aalst vindt haar ‘seksvideo’ geen goede reclame
Lees ook:‘Seksburgemeester’ van Aalst riskeert celstraf

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Seks in het openbaar? Burgemeester Ilse: welkom in 2011!

  1. Filip VdA

    Dit is voor mij de openbaring van een hypocriet mens:
    vooraanstaand lid van een christelijke partij en dan buiten het huwelijk (was met verloofde waar ze uiteindelijk niet mee getrouwd is), in het bijzijn van kinderen sex hebben …
    Maar wij vinden dit geen nieuwswaarde omdat “christelijk” binnen de politiek allang een facade is om de ouderen hun stemmen af te snoepen …

    Ook gebeuren er verwoedde pogingen om alle artikels hieromtrent van het web te halen (bij Vlaamse kranten is dit reeds gelukt) om de schade te beperken.

      /   Reply  / 
  2. H.D.B. Go

    Ach, al die brave schijnheilige kleinburgerlijke burgers die als ze de kans krijgen de kat in het donker knijpen doen er verstandiger aan met hun eigen sexleven te bemoeien in plaats met die van een ander. Begin eens met die riool journalistiek van boulevard bladen niet meer te kopen of te lezen.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Burgemeester Belgische Aalst vindt haar ‘seksvideo’ geen goede reclame | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>