31 maart: International Cleavage Day

holly-willoughby-magazineJawel, u leest het goed: de laatste dag van de lentemaand maart staat in het teken van het decolleté.

Volgens de vrouwen zelf begint het perfecte decolleté 15 cm onder de kin en mag het gedeelte ontblote borst niet groter dan 5 cm zijn……….

Ter ere van deze decolleté-dag vroeg het merk ‘Wonderbra’ de vrouwen naar hun visie. Om een duidelijk beeld te scheppen, kregen de deelnemers de keuze uit bekende Britse vrouwen en hun borsten.

Voor de tweede keer op rij won de presentatrice Holly Willoughby de titel ‘Decolleté van het Jaar’. De 52-jarige tv-persoonlijkheid Carol Vorderman staat op 2 en zangeres Cheryl Cole op 3.

58% van de vrouwen vindt dat, om een mooi decolleté te verkrijgen, de vrouw mooie ronde borsten moet hebben.

Van hen voelt 40% zich zelfverzekerd genoeg over haar decolleté om deze dagelijks te laten zien. een kwart vrouwen houdt haar voorgevel liever bedekt, terwijl 34% alleen in het weekend met ‘een cleavage’ door het leven stapt.

Zondag 31 maart wordt wereldwijd ‘Cleavage Day’ gevierd.

Lees ook:Vreemdganger met de billen bloot
Lees ook:Europese vrouwen zouden best kleinere borsten willen
Lees ook:Terwijl vrouwen zich zorgen maken over hun boezem, zijn hun mannen er blij mee
Lees ook:Cate Blanchett vond lesbische seksscenes best spannend
Lees ook:Borsten ‘lezen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>