Op seksles aan de Love Academy

LoveAcademyZaterdag 14 september houdt de Love Academy een Open Dag aan de start van een nieuw seizoen.

De missie van de Love Academy is om vrouwen en hun partners te stimuleren, inspireren en verrijken in hun seksleven en seksbeleving……..

De tijd lijkt rijp voor de overgave, de verbinding en het (seksuele) bewustzijn die hier voor nodig zijn.

Op de Open Dag zijn 3 gepassioneerde onderzoekers te gast die zich op wetenschappelijke wijze aan de relatie tussen onze tijdsgeest, onze (diepste) verlangens en onze seksualiteit waagden.

Tussen 16:00 en 18:00 uur is er een gesprek met filosoof Ad Verbrugge (schrijver van ‘Staat van Verwarring: Het offer van liefde’) over wat de Vijftig Tinten-hype ons vertelt over de hedendaagse tijdsgeest en ons verlangen naar verbinding.

Theatermaker en onderzoeker José Kuijpers (schrijver van ‘Haar Genot’) wordt geïnterviewd over haar onderzoek naar de staat van de vrouwelijke seksbeleving en -positie anno Nu.

Tot slot houdt Dr. Kaouthar Darmoni (Erotic Capital/ Dans der Godinnen) een korte lezing over hoe we het Erotisch Kapitaal kunnen toepassen in ons dagelijks leven.

Op de Open Dag kan voorts uitgebreid informatie ingewonnen worden over het komende workshops en wordt er iets dieper in gegaan op enkele prikkelende thema’s die in het actuele programma van de Love Academy centraal staan, zoals ‘Seks na je Veertigste’ en ‘Meer over porno’.

In het workshopprogramma, de consults en op evenementen krijg je concrete handvatten aangereikt voor het beslechten van de vele vragen, onwaarheden, taboes en onzekerheden die nog bestaan rondom seks.

Daarnaast streeft de Love Academy naar het uitbreiden van je skills en palet in bed. Dit zal een een enorme boost geven aan je zelfvertrouwen en je relatie(s)!

LOVE ACADEMY
Nieuwe Vijzelstraat 2 / hoek Weteringcircuit
1017 HT Amsterdam
Tel: 020-6233916

Lees ook:Zeg jij eens wat je het aller…lekkerste vindt bij de seks
Lees ook:Cursus beffen en pijpen voor Valentijnsdag
Lees ook:‘Burning Bush’: seksuele droogstand grootste reden tot vreemdgaan vrouwen
Lees ook:Zeg, doe jij ook aan ‘napalen’?
Lees ook:Schrijver Chad Leslie Peters zoekt vrouw om seks mee te hebben voor nieuw boek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>