Waarom mannen een orgasme faken II

passionatecoupleVrouwen hebben de naam, voor mannen is het een tikkie moeilijker, maar ook die laatsen veinzen regelmatig een orgasme.

Bijna eenderde van hen zegt weleens te hebben gedaan alsof hij tot een hoogtepunt kwam…….

Harvardprofessor Dr. Abraham Morgentaler schreef er het boek over: ‘Why Men Fake It: The Totally Unexpected Truth About Men and Sex

Alle mannen hebben dezelfde reden: het orgasme van de partner kwam eraan, dus voelden ze zich verplicht om ook tot een climax te komen.

De auteur stelt dan ook dat mannen zich vaak verplicht voelen om seksueel te presteren, ook als ze niet in de stemming zijn.

“Voor vrouwen is het geaccepteerd als ze zeggen dat ze te moe zijn of hoofdpijn hebben, maar van mannen wordt verwacht dat ze altijd zin hebben. Dat geeft druk op de ketel.”

Deze mannen bedoelen het goed volgens Dr. Morgentaler. “Mannen willen eigenlijk net als fakende vrouwen aardig zijn voor hun partner. Met hun neporgasme zeggen ze: je hebt het goed gedaan.”

Van vrouwen is bekend dat zij ook harder gaan kreunen en soms klaarkomen veinzen om hun partner tot zaadlozing aan te zetten.

Een neporgasme voor mannen is alleen met condoom overtuigend, zonder dat wordt het logischerwijs lastig.

Lees ook:Waarom mannen ook weleens een orgasme ‘faken’
Lees ook:Waarom het voor vrouwen ook moeilijk te achterhalen is of de man echt een orgasme heeft
Lees ook:Haar kreunen tijdens de seks geeft hem een orgasme
Lees ook:De helft van de orgasmes is gefaket!
Lees ook:Vrouwen maken meer lawaai in bed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>