Potente Oom Agent die z’n ‘halve wijk deed’ onterecht ontslagen

KinkyPoliceDe leiding van het politiekorps Zeeland-West-Brabant is ernstig in verlegenheid gebracht door de seksuele escapades van een 44-jarige wijkagent.

De diender, die werkzaam was in de omgeving van Breda, begon de afgelopen jaren met tal van vrouwen, met wie hij professioneel te maken had, seksuele relaties…….

Zo meldt BN De Stem vandaag.

De zaak kwam aan het rollen toen er bij de Regionale Criminele Inlichtingendienst een klacht over hem binnenkwam. De korpsleiding besloot tot een intern onderzoek waarbij 23 vrouwen werden gehoord. Met een groot aantal van hen had hij seks.

Hij stuurde bovendien met zijn diensttelefoon grote aantallen pikante sms’jes naar zijn veroveringen. Volgens een van de vele vriendinnen die hij er op na hield soms wel 63 op 1 dag.

Vorig jaar september werd hij ontslagen. De agent, die 18 jaar bij de politie werkte, ging hiertegen in beroep en met succes.

De rechter verklaarde het ontslag ongegrond. In het vonnis staat dat de wijkagent zijn b(r)oekje ver te buiten is gegaan, maar er wordt tevens op gewezen wijst dat de agent verder altijd goed heeft gefunctioneerd. Bovendien heeft de man, die op de zitting aangaf dat hij ‘krampachtig’ op zoek was naar een nieuwe relatie, professionele hulp gezocht.

De Bredase districtschef Paul Martens noemt de kwestie uiterst vervelend. “Dit schaadt het imago van de politie. Of hij zou kunnen terugkomen als wijkagent? Daar zeg ik niets over.”

Lees ook:Seksbeluste politie-agenten in Almere
Lees ook:Kunstenaar Peter de Koning wil zijn piemel terug!
Lees ook:Vibrator – rumoer
Lees ook:Twentse agent ontslagen na seks met asielzoekster
Lees ook:Trouwen om strafvermindering wegens sex on the beach

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>