Gevraagd/aangeboden: prostituees m/v voor gehandicapten

Een prostituee die seks bedrijft met iemand die aan de beademing ligt, terwijl naast bed een verpleegkundige de wacht houdt voor het geval er een slangetje los schiet is voor de meeste mensen geen aantrekkelijk idee………

Bij iemand met een lichamelijke of geestelijke handicap verdwijnt veelal niet de behoefte aan seksuele contacten. Als een gehandicapte niet meer in staat is zelf de diensten van een prostituee in te huren wordt hij/zij afhankelijk van de personen in de verblijfsomgeving om seksuele dienstverlening in te huren.

Als bij die personen religieuze of ethische bezwaren bestaan tegen het inhuren van prostituee kan een gehandicapte nog verder in de problemen geraken. Het ontkennen dat seks een basale levensbehoefte voor mensen is komt helaas bij verzorgers veelvuldig voor.

Via Flekszorg kunnen vrouwelijke of mannelijke prostituees voor seksuele dienstverlening aan gehandicapten worden ingehuurd.

Ook SAR (Stichting Alternatieve Relatiebemiddeling) biedt mensen met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking seksuele dienstverlening aan. Tevens verzorgt SAR ook seksuele voorlichting aan mensen met een handicap .

Praktijkvoorbeeld:
Man van 21 jaar oud heeft een normaal IQ, maar is lichamelijk gehandicapt en daardoor afhankelijk van een rolstoel. Hij is zelf niet in staat seksuele contacten te leggen. Zijn ouders besloten in overleg met hem een prostituee in te huren, omdat hij aangaf behoefte aan seksuele contacten te hebben en kwamen bij SAR terecht die dat soort dienstverlening levert.Een medewerkster van SAR kwam langs om de mogelijkheden te bekijken. Nadat was vastgesteld dat er voldoende mogelijkheden waren werd de afspraak gemaakt dat een prostituee van SAR eenmaal per maand de gehandicapte man zou komen bezoeken. De kwaliteit van leven is voor hem met sprongen vooruit gegaan.

Een andere doelstelling van SAR is het geven van voorlichting over problemen rondom de seksualiteitsbeleving van mensen met een handicap.

Afhankelijk van het soort dienstverlening verdienen gespecialiseerde prostituees bij Flekszorg of SAR, tussen de €85,- en €135,- per uur.

Via de Gemeentelijke Sociale Dienst bestaan voor gehandicapten regelingen om een bijdrage in de kosten van seksuele dienstverlening aan te vragen.

Stichting Intermobiel probeert het taboe rond lichamelijk gehandicapten en seksualiteit te doorbreken.

Lees ook:Seks uit het pgb-potje
Lees ook:Ook manhoeren helpen de maatschappij
Lees ook:Limburgse escortservice verleent ultieme seks-zorg
Lees ook:Seks is voor iedereen, dus ook voor gehandicapten…
Lees ook:Seks met een uitdaging

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gevraagd/aangeboden: prostituees m/v voor gehandicapten

  1. Marinus

    Dit artikel is door auteur Marinus in december 2012 op schrijverswebsite Plazilla geplaatst. Recent heb ik het artikel verwijderd omdat het dringend actualisering behoefte. Bij het herplaatsen kreeg ik de melding dat het artikel reeds bestond waardoor ik mijn artikel niet kon plaatsen.
    Dirkje van Bennekom heeft zonder toestemming van de auteur het gehele artikel letterlijk gekopieerd en voorzien van haar/zijn eigen naam.
    Buiten dat het een zielige vertoning is om het werk van een ander te stelen en ten onrechte te voorzien van een andere naam, is het bovendien ook nog strafbaar. Zowel deze website als Dirkje van Bennekom overtreden de wet op het auteursrecht op flagrante wijze.
    Ik stel u in de gelegenheid om het artikel te verwijderen alvorens ik verdere stappen onderneem tegen blog.nl en Dirkje van Bennekom.

    Marinus

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>