Vrouwen halen de mannen bijna in qua vreemdgaan

Infidelity-Legs2.14.11-coverOverspel, lang beschouwd als iets wat alleen voorbehouden was aan mannen, is iets wat steeds meer vrouwen doen.

Gebonden vrouwen in de leeftijd van 30-45 halen de mannen bijna in, in hun zoektocht naar een buitenechtelijke affaire………..

Volgens de data van AshleyMadison betekent een ring om de vinger al lang niet meer dat een vrouw van de markt is.

Op de overspelsite wordt het aantal vrouwen steeds hoger.

“Het is een misvatting dat vrouwen de trouwere sekse zijn,” zegt Marco Barneveld, woordvoerder van de site.

“Door de jaren heen hebben vrouwen grote stappen gemaakt. In de politiek, op sociaal en economisch vlak. Ze zijn steeds gelijker geworden aan mannen. Ook op het gebied van overspel.

De kansen voor vrouwen om vreemd te gaan zijn ook steeds groter geworden. Zat de vrouw vroeger thuis bij de kinderen, tegenwoordig werkt ze veelal en heeft ze dankzij de technologische vooruitgang veel meer manieren tot haar beschikking om haar verlangens te vervullen die thuis niet vervuld worden.

Vrouwen zijn ontrouw voor meerdere redenen. Een recent onderzoek door AshleyMadison.com geeft zicht op de motivatie van vrouwen in hun zoektocht naar een minnaar.

Geen actie thuis – 19.5% van de vrouwen geeft aan in een seksloze relatie te zitten. 37% geeft aan slechts eenmaal per maand de liefde te bedrijven met de partner.
Slaapkamer verveling – 21.8% van de vrouwen geeft aan de sex met de partner saai te vinden. Ze gaan op zoek naar avontuur.
No regrets – Slechts 7.2% van de vrouwen die vreemdgaan voelt zich schuldig.
Liever geen scheiding – 79.7% van de getrouwde vrouwen geeft aan dat hun onontdekte affaire goed is geweest voor de eigen relatie.

Lees ook:‘Burning Bush’: seksuele droogstand grootste reden tot vreemdgaan vrouwen
Lees ook:Morgen is het Valentijnsdag. Vandaag is het Minnaressendag!
Lees ook:Sexting is een vrouwending
Lees ook:Mannen kunnen hun geile vrouwen niet meer bijhouden
Lees ook:10 redenen waarom 40′sters geweldige seks hebben (buiten de deur)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>