Lenny Kravitz doet het niet meer

40 dagen zonder seks? 3 jaar zonder seks! Wie dat volhoudt? Zanger en ladykiller Lenny Kravitz. Na jarenlang de player te hebben uitgehangen en met half sterrenland het bed te hebben gedeeld, schijnt hij nu te wachten op de ware…………..

Hij zou een ideale kandidaat voor ons EO-programma zijn want hij snapt het helemaal: hij wil zich richten op de inhoud van vrouwen, niet alleen het gebeuk in de slaapkamer. Lenny vertelt: “Zoals ik nu in het leven sta, moeten vrouwen met iets anders komen, niet alleen lichamelijk, maar vooral mentaal en geestelijk.

“Ze schrikken hiervan, maar het is niet anders. Ik kijk nu naar het gehele plaatje.” Schrikken vrouwen ervan als je geïnteresseerd bent in wie ze zijn? Ik geloof het bijna niet…

Lenny Kravitz was ooit getrouwd met Cosby Show-actrice Lisa Bonet en heeft met haar een inmiddels 19-jarige dochter genaamd Zoe.

Lees ook:Lenny Kravitz schopt #penisgate
Lees ook:De penisring van Lenny Kravitz is om vrouwen te verwennen
Lees ook:Homo’s praten over vagina’s als waren het etenswaren
Lees ook:Het verhaal van Diana: seksverzorgster voor gehandicapten
Lees ook:Elke penis begon z’n carrière als clitoris

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>