Joss Stone beregoed naakt!

PETA strijdt opnieuw voor haar goede dierendoel met een naakte beroemdheid.

En het is weer niet de eerste de beste.

Zangeres Joss Stone liet haar kleren uit om op die manier aandacht te vragen voor het gebruik ~liever gezegd: misbruik~ van bont in hoeden, waaronder die van de Royal Guard in haar eigen Engeland………..

Op dit moment wordt berenbont gebruikt voor de hoge hoeden van de Britse koninklijke garde. PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) vindt dit onacceptabel en wil dat de Engelse overheid overstapt op nepbont.

De organisatie vroeg de Engelse singer/songwriter om de hoofdrol te spelen in deze campagne. Zij poseert met een grote teddybeer, zodat haar edele delen niet te zien zijn.

De boodschap is: Beren knuffelen. Geen berenhoeden!’ “Ik hoop dat door deze campagne mensen bewust worden van het dierenleed en helpen met het tegenhouden van het onnodig vermoorden van beren, aldus berenvriendin Joss.

De zangeres is niet de eerste beroemdheid die haar kleding uittrekt voor PETA. Klik HIER voor het rijtje andere beroemde vrouwen die ook naakt ging voor dierenrechten.

Lees ook:Pamela Anderson gaat alleen nog naakt voor dieren (en u mag meekijken)
Lees ook:Naakt protest van PETA veroorzaakt verkeerschaos
Lees ook:Che Guevara naakt? Nee LYDIA Guevara
Lees ook:Speciaal voor vega-dag: het lekkere hapje van de Franse voetballers
Lees ook:In je blote kont tegen bont II

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>