Disney-prinsessen aan de bondage en billenkoek

CosmoDisneyDe verfilming van ‘Fifty Shades Of Grey’ levert een tweede  hype op en daarbij horen natuurlijk de nodige persiflages.

Wie aan SM denkt, komt niet direct op het idee van keurige, brave Disneyprinsessen die wachten tot ze wakker gekust worden door een prins.

Vandaar eens lekker anders met deze sprookjes voor mensen van boven de 18 jaar door de Cosmopolitan………

Ariel & Eric, ‘De Kleine Zeemeermin’
“Hij stopt en grijpt naar een washandje terwijl ik tegen hem hijg. Mijn handen rusten op zijn, stevige, gespierde dijen. Ik hou mijn adem in terwijl hij het washandje inzeept, naar voren leunt en tussen mijn benen wast.” 

Tiana & Naveen, ‘De prinses en de kikker’
“Tergend traag trekt hij mijn joggingbroek naar beneden. Oh, hoe vernederend is dit? Vernederend en eng en heet. Mijn hart klopt in mijn keel. Ik kan amper ademhalen. Shit, gaat dit pijn doen?” 

Aurora & Philip, ‘Doornroosje’
“Hij tilt me omhoog en plots bewegen we, mijn armen nog steeds vastgebonden boven mijn hoofd. Ik voel het koele hout van het kruis tegen mijn rug, terwijl hij de knopen van zijn jeans losmaakt. Hij zet me even neer tegen het kruis terwijl hij een condoom omdoet, maar dan voel ik zijn handen alweer op mijn dijen terwijl hij me opnieuw omhoog heft.” - 

Jasmine & Aladdin, ‘Aladdin’
“”Ik ga je vastbinden aan dat bed Anastasia. Maar eerst ga ik je blinddoeken en”, hij toont de iPod die hij in zijn hand houdt, “je zal me niet kunnen horen. Al wat je hoort is de muziek die ik voor je speel.” 

Mulan & Li Shang, ‘Mulan’
“Hij  bindt mijn polsen samen met zijn das, en maakt er een stevige knoop in. Zijn ogen glanzen van opwinding. Hij voelt even aan de knoop, die stevig vastzit. En nu?” 

Assepoester & Prince Charming, ‘Assepoester’
“Hij opent zijn hand, en in zijn handpalm liggen twee glimmende zilveren balletjes, met elkaar verbonden door een dikke zwarte draad… Ik kijk hem vragend aan. “Ik ga deze bij je inbrengen, en vervolgens ga ik je een klap geven. Niet als straf, maar voor jouw plezier, en dat van mij.”

Pocahontas & John Smith, ‘Pocahontas’
“We zijn hier omdat je daarmee ingestemd hebt, Anastasia. En toen liep je van me weg. Ik ga je zes keer slaan, en jij zal ze samen met mij tellen.” Waarom doet hij niet gewoon verder? Hij heeft er altijd zoveel plezier in om me te straffen.” 

Belle & het Beest, ‘Belle en het Beest’
“Christian leunt over me, in zijn hand een lederen rijzweep. Hij slaat langzaam met de zweep in zijn hand, terwijl hij me strak aankijkt. Hij lacht, triomfantelijk.” 

Anna & Kristoff, ‘Frozen’
“Hij reikt tussen mijn benen en trekt aan het blauwe koordje, – wat?! -  verwijdert zachtjes mijn tampon en gooit die in het toilet. Plots zit hij in me.” 

Lees ook:Tantra-seks: spiritueel klaarkomen met je ‘innerlijke fluit’
Lees ook:Het leger der aseksuelen groeit I
Lees ook:Keira Knightley over filmseks
Lees ook:Over plasseks, groepsseks en seksmaniakken in de natuur
Lees ook:Wat vinden vrouwen lekker in bed?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>