Piemelpraat

Chocolate_PenisZijn er nog dingen die we niet weten over het mannelijk geslachtsdeel of is alles al gezegd en geschreven?

Kennis is macht en daarom deze (on-) zinnige feitjes……..

1. Slechts 6% van alle mannen op aarde heeft, volgens condoomfabrikanten, extra grote condooms nodig. Met andere woorden: 94% van de mannen liegt over zijn maatje.

2. Onderzoeken van urologen tonen aan dat de gemiddelde penislengte in erectie 13 centimeter lang is.

3. Wereldwijd is 1 op de 6 mannen besneden (de zogenaamde naakte eikel), al beweren medici dat dit geen effect heeft op de werking van het geslachtsdeel.

4. Mannen kunnen echt ‘blauwe ballen’ krijgen. Technisch wordt dit ‘prostaatcongestie’ genoemd. De pijn in de testikels wordt veroorzaakt door ‘opgesloten’ bloed. Een orgasme zou de enige manier zijn om er vanaf te komen.

5. Penissen zijn over het algemeen donkerder van kleur dan het lichaam waaraan zij vastzitten. Jongens maken vooral tijdens hun puberteit vaak gebruik van hun handjes en de pielemoos wordt donkerder wanneer deze vaker ruw wordt behandeld.

6. Er is geen verband tussen penismaat enerzijds en schoenmaat, handgrootte of neusgrootte anderzijds. Evenmin is er verband tussen piemafmeting en bankrekening.

7. Masturbatie is gezond en moet. ‘Use it or loose it’ is niet zomaar een excuus: het is een geteste conclusie van sexperts. Hoe minder een man sekst, hoe meer problemen hij later krijgt.

8. Heren worden ‘slap’ van alcoholconsumptie. Ongeveer drieĆ«neenhalf drankje voor een man van rond de 70 kilo wordt merkbaar. Nadien staat niets nog recht.

9. Alle mannen hebben een lijntje die over de penis en testikels loopt. Het is geen ader, maar een ‘naadje’ en ontwikkelt zich reeds in de baarmoeder. Bij vrouwen wordt ditzelfde naadje gevormd door de binnenste vaginalippen.

10. Niets kan een penis echt verlengen. Helaas stopt het apparaat met groeien wanneer de ‘beheerder’ zo rond de 20 is.

De meeste andere piemelpraat is gelogen!

Lees ook:Mannen met lange ringvinger hebben grotere ballen met meer voorraad
Lees ook:Size does matter: gemiddelde penislengte levert beste economie
Lees ook:Prostaatkanker mogelijk de schuld van de anticonceptiepil
Lees ook:Het ‘kleine penis syndroom’ zit tussen ‘s mans oren en niet tussen zijn benen
Lees ook:Grote penis, kleine penis en hun rol bij anale homoseks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>