Het ‘kleine penis syndroom’ zit tussen ‘s mans oren en niet tussen zijn benen

Heren, maakt u zich ernstig veel zorgen over de afmetingen tussen uw benen?

Niet doen, zeggen ook deskundigen.

Mannen met een goede gemiddelde maat penis, denken heel vaak onterecht dat zij tekort komen…………

“De afmetingen van het geslachtsdeel heeft een bovenmatig grote interesse bij mannen die lijden aan het ‘kleine penis syndroom’. Want hoewel zij bij meting hele gemiddelde maten hebben, blijven zij geloven dat zij  onderbedeeld zijn.”

Aldus urologen Marco Oderda and Paolo Gontero deze maand in het ‘British Journal of Urology International’.

Vorige week meldden wij u hier van seks.blog reeds over hun onderzoek ten aanzien van allerhande mogelijke manieren van pensiverlenging. “Onaarvaardbaar veel complicaties”, zeggen bovengenoemde specialisten over de chirurgische ingrepen.

Ook artsen van de Mayo Kliniek waarschuwen mannen die obsessief bezig zijn met de grootte (in hun geval ‘kleinte’) van hun geslachtsdeel. Zij adviseren hen wel 2x na te denken voor ze beginnen aan pillen, pompen en ingrepen die vaak veel geld kosten en weinig meer opleveren als alleen een grote teleurstelling.

Chirurgische ingrepen leveren eveneens tegenvallende resultaten en veel pijn op. Alleen in gevallen van aangeboren afwijkingen of letsel, raden zij een operatie aan. Medici benadrukken daarbij nogmaals de gemiddelde NORMALE afmetingen. Die liggen tussen de 7,6 en 10,2 in ontspannen toestand en tussen de 12,7 en 17,8 in erectie.

“We verbinden mannelijkheid en kracht met penislengte”, aldus Ira Sharlip, professor Urologie aan de University of California in San Francisco in een interview met WedMD. “Natuurlijk is er geen verband tussen deze begrippen.”

Wat de deskundigen de heren met het ‘kleine penis syndroom’ wél adviseren:

  • Werken aan je lichaam en conditie. Mannen met overgewicht hebben hun penis vaak letterlijk begraven in een omgeving van teveel vet. Afvallen levert een groter, beter functionerend lis op.
  • Hanteer het scheerapparaat. Veel schaamhaar, vooral rond de basis van de penis, laat het ding kleiner lijken. Het korter of wegscheren lost dit op en maakt de gehele zône ook gevoeliger.
  • Neem een professional in de arm. 9 van de 10x zit het probleem van de te kleine penis tussen de oeren in plaats van tussen de benen. Werken aan zelfvertrouwen met een goede therapeut, coach of counceler werkt de goede richting uit en wellicht kan een professional u wel overtuigen van de normale afmetingen waarmee u uitgerust bent!

En wat vrouwen van penis-afmetingen vinden, kunt u HIER lezen.

Lees ook:Penis-verlengers onder de loep
Lees ook:Alarm: de penis krimpt!
Lees ook:Penisvergroting steeds populairder door ‘kale ballen trend’
Lees ook:Het kleine penis syndroom dreigt een volksziekte te worden
Lees ook:Vrouwen van mannen met grote penis gaan vaker vreemd!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Het ‘kleine penis syndroom’ zit tussen ‘s mans oren en niet tussen zijn benen

  1. Pingback: Dominique Strauss-Kahn en zijn mythische jongeheer van 30 centimeter | Seks

  2. Pingback: Het kleine penis syndroom dreigt een volksziekte te worden | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>